tak właśnie na Madalińskiego ! byłam bardzo zadowolona ...i mój ginekolog tam pracujeNa Madalińskiego? Ja miałam hsg w szpitalu Bielanskim...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
W Radomiu będę robiła i będzie to robiła ginekolog która też tam przyjmuje i też pracuje w tamtym szpitalu i specjalizuje się w tym
To życzymy powodzenia będziemy tu trzymały kciuki....W Radomiu będę robiła i będzie to robiła ginekolog która też tam przyjmuje i też pracuje w tamtym szpitalu i specjalizuje się w tym
nie dziękuje kochana żeby nie zapeszyć ! a ja trzymam kciuki za wszystkie tu starające się i za Ciebie !To życzymy powodzenia będziemy tu trzymały kciuki....
3mam kciuki !Hej , Ja wczoraj rano IuI , zobaczymy :-)nie da się nie myśleć, To nie jest moje pierwsze.. Ale nie tracę nadziei.
adunnnia90
Fanka BB :)
Trzymam kciuki &&& ja mialam w srode czyli mniej wiecej razem testujemy [emoji4]Hej , Ja wczoraj rano IuI , zobaczymy :-)nie da się nie myśleć, To nie jest moje pierwsze.. Ale nie tracę nadziei.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki która IUI?Hej , Ja wczoraj rano IuI , zobaczymy :-)nie da się nie myśleć, To nie jest moje pierwsze.. Ale nie tracę nadziei.
reklama
równiez Witam ... musimy walczyć dalej ...musi się nam udać ... co do prolaktyny tez mam podwyzszona ...przez rok brałam dostinex ... dobrze sie czułam... zmieniłam gineksa i teraz tez biore norprolac....dodatek kazał mi zrobić gluzkoze i insuline i sie okazało ze sie przyswajam insuline....biore glucophage do tego pije inofolic ... biore witamine d3 ,,, i do tego probiotyki... a jeczcze wczoraj kazał mi brać witaminę k2..... i oczywiście na tarczyce euthyrox..... Dziewczyny musimy walczyć .... My jeszcze ten miesiąc naturals....ale myślimy o inseminacji .... Mój Gin mnie pociesza ze bedziemy mieli dzidziusia...wiec mam wielka nadzieje ... czas pokaże ,.,,, oby najszybciej sie okazało ze to bedzie Dla Nas Dziewczyny najszczęśliwszy rok :*:*:
A kochane powiedzcie jakies badanie musieliście miec przed HSG ???
A kochane powiedzcie jakies badanie musieliście miec przed HSG ???
Ostatnia edycja:
Podziel się: