reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Im wiecej nieudanych prob tym jestem silniejsza po pierwszej bylo najgorzej... Tez nie jestem osoba silna psychicznie po kazdym odebraniu wyniku bety rycze jak bobr... w ciagu 3 lat w mojej rodzinie u mojego rodzenstwa narodzilo sie 3 dzieci...2 kolejne w drodze...dwie prZyjaciółki moje tez zostaly mamami w tym roku to jest najgorsze do zniesienia. Tez nie mamy ochoty nigdzie jezdzic...wszyscy nam tez wypominaja siedzenie w domu ale u nas nikt nie wie o naszym problemie chociaz i tak mam wrazenie ze kazdy sie domyśla...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie wie moje rodzeństwo ,moi rodzice bo teściom nie chce mówić i siostra cioteczna męża... tak najgorzej jest patrzeć jak w Twoim najbliższym gronie czekają na narodziny dzidziusia...:( najbliższe koleżanki...eh znam ten ból !

u mnie wie moje rodzeństwo ,moi rodzice bo teściom nie chce mówić i siostra cioteczna męża... tak najgorzej jest patrzeć jak w Twoim najbliższym gronie czekają na narodziny dzidziusia...:( najbliższe koleżanki...eh znam ten ból !
No u nas przez tyle lat chyba wszyscy których znamy zostali rodzicami tylko nie my... Przykro... Ale wierzę że i nam się uda... Tylko musimy trochę dłużej na to nasze szczęście czekać....

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

My robiliśmy już dwa razy ocene nasienia było ok a teraz przed zabiegiem kazał nam zrobić znowu ...dodatkowo ja musiałam zrobić przeciwciała plemnikowe ... ja też zaczęłam brać na noc ale do południa na drugi dzień mam mdłości ,zawroty głowy...eh masakra ! a Ty zawsze ten lek brałaś czy jakiś inny ? bo o tym co Ty bierzesz lekarz nic mi nie mówił
Ja tylko ten biore. On jest bardzo tani i najmniej przyswajalny. Na początku tez w dzień się źle czułam ale teraz jest ok. Pani dr mówiła ze jak się do niego nie przyzwyczaję to zmienimy na ten lepszy i drozszy. Działanie niby ma te same ale te drozsze są bardziej oczyszczone przez co organizm szybciej się przyzwyczaja. Ja brałam najpierw 1/4 tabletki tydzień potem pół a teraz całą.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

No u nas przez tyle lat chyba wszyscy których znamy zostali rodzicami tylko nie my... Przykro... Ale wierzę że i nam się uda... Tylko musimy trochę dłużej na to nasze szczęście czekać....

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
oczywiście,że tak... :) też wierzę ,że się uda wszystkim nam które tak bardzo chcemy zostać mamami :))

Ja tylko ten biore. On jest bardzo tani i najmniej przyswajalny. Na początku tez w dzień się źle czułam ale teraz jest ok. Pani dr mówiła ze jak się do niego nie przyzwyczaję to zmienimy na ten lepszy i drozszy. Działanie niby ma te same ale te drozsze są bardziej oczyszczone przez co organizm szybciej się przyzwyczaja. Ja brałam najpierw 1/4 tabletki tydzień potem pół a teraz całą.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
mi odrazu przepisał nanprolac bardzo mi pomaga tyle że zle się czuję ale czego się nie robi w takiej sytuacji :) lekarz mi powiedział,że musze go brać do póki nie zajdę w ciąże..porażka !

reklama
Do góry