reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
no w końcu Was doczytałam :)
Nowięc ferie skończone,dziś wrócilismy do domku i powiem Wam ze wypoczęłam psychicznie,nie myslalam w ogole i dobrze mi z tym.
Jutro rano mam usg spradzające czy torbiel sie wchłonłęła i też wgl o tym nie myślałam.Nastawiam się że nie wchlonela sie bo byla duza i 1 cykl moze być dla niej mało, ale jestem spokojna jak nie teraz to w koncu sie kiedys wchłonie :) jestem luzak czester po tym wyjezdzie. Aha zdrowaśki odmówione w Częstochowie za nas wszystkie :)

Nowięc ferie skończone,dziś wrócilismy do domku i powiem Wam ze wypoczęłam psychicznie,nie myslalam w ogole i dobrze mi z tym.
Jutro rano mam usg spradzające czy torbiel sie wchłonłęła i też wgl o tym nie myślałam.Nastawiam się że nie wchlonela sie bo byla duza i 1 cykl moze być dla niej mało, ale jestem spokojna jak nie teraz to w koncu sie kiedys wchłonie :) jestem luzak czester po tym wyjezdzie. Aha zdrowaśki odmówione w Częstochowie za nas wszystkie :)
Fajnie ze wypoczylas i sie zrelaksowalas [emoji4] czekam jutro na info po wizycie u gin [emoji2] ja jednak trzymam kciuki zeby torbiel sie wchlanela [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie Jolancik jak iui i wrażenia po zabiegu na polnej?

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny! Miałam dziś zabieg przed 10tą rano wykonano iui na nie pęknietym pęcherzyku (20mm) a parametry męża "nie najgorsze" (z 48 mln po obróbce podano mi 12 mln) - oby wystarczyło...
A Wam jaką ilość nasionek podano? I co mówili lekarze?
A wrażenia w poradni bardzo pozytywnie bo byliśmy sami i nikogo więcej ;-)

Hej dziewczyny! Miałam dziś zabieg przed 10tą rano wykonano iui na nie pęknietym pęcherzyku (20mm) a parametry męża "nie najgorsze" (z 48 mln po obróbce podano mi 12 mln) - oby wystarczyło...
A Wam jaką ilość nasionek podano? I co mówili lekarze?
A wrażenia w poradni bardzo pozytywnie bo byliśmy sami i nikogo więcej ;-)
Trzymam kciuki &&& teraz tylko czekac na pozytywna bete [emoji4]

Hello, byłam dzis na usg wiec torbiel ma 2,5 cm a miala 4 cm i chyba pecherzyk 14 mm endo 6,5. Powinnam miec dzis owulacje ale sie pochrzanilo z hormonami przez ovi no i w poniedzialek kontrola. Jak pecherzyk urosnie i bedzie to pecherzyk to moze w tym cyklu iui. Bo mimo ze torbiel jest to jak nie stymulujemy to mozna robic iui - dopytałam.
Co u Was?

Hello, byłam dzis na usg wiec torbiel ma 2,5 cm a miala 4 cm i chyba pecherzyk 14 mm endo 6,5. Powinnam miec dzis owulacje ale sie pochrzanilo z hormonami przez ovi no i w poniedzialek kontrola. Jak pecherzyk urosnie i bedzie to pecherzyk to moze w tym cyklu iui. Bo mimo ze torbiel jest to jak nie stymulujemy to mozna robic iui - dopytałam.
Co u Was?
To trzymam kciuki zebys mogla podejść w tym cyklu do IUI [emoji4] &&& ja juz odliczam dni do pon. w pon monitoring i zapewne bede duzo bardziej do przodu odnośnie wiedzy i przygotowan do in vitro bo chce sie lekarza o wszystko wypytac jak to wyglada czasowo z badaniami, lekami i podejsciem bo jesli 4 sie nie uda to nie chce stac w miejscu tylko isc do przodu [emoji2]
A jak tam plany sylwestrowe dziewczyny? [emoji4] [emoji2]

To trzymam kciuki zebys mogla podejść w tym cyklu do IUI [emoji4] &&& ja juz odliczam dni do pon. w pon monitoring i zapewne bede duzo bardziej do przodu odnośnie wiedzy i przygotowan do in vitro bo chce sie lekarza o wszystko wypytac jak to wyglada czasowo z badaniami, lekami i podejsciem bo jesli 4 sie nie uda to nie chce stac w miejscu tylko isc do przodu [emoji2]

ja tez wizyta w pon. i bede wiedziala czy w tym cyklu iui. Ja tez podpytam ile proponuje mi gin jeszcze iui pewnie ze 2 to max i tez juz mysle powoli o in vitro.. Daj koniecznie znaka po wizycie:)

reklama

co do sylwka ide na domowke, ale poki co tez chora i leze w wyrku..
jak u reszty i u Ciebie?

Do góry