reklama
cikulinka
Fanka BB :)
jolancik 6 badz 7 monitoring a iui 9 albo 10....chyba ze w badaniu cos nie tak wyjdzie
adunnnia90
Fajna data by byla 01.01 [emoji4] trzymajcie się i jakby co powodzenia. [emoji2] moja bratowka tez tak mowila ze chyba nie urodzi w dzien terminu a wieczorem ja ruszylo i o 23.30 urodzila co do dnia terminu[emoji12]Joko, przyznaj się, że mnie zaraziłaś !
Jak się jakiś cud nie wydarzy to my z kalendarza też raczej jutro wypadamy. Geny po mamusi kazałyby jej wyjść wcześniej a po tatusiu sporo się spóźnić, sąsiadów fajnych nie mam...
Podczytuje was po cichu i trzymam kciuki za bety, działania i nastawienie. My nic nie piszemy bo poza stałym marudzeniem (i choróbskiem) nic się nie zmienia:/
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
jolancik
Dzięki a ja będę trzymać kciuki za Twój wynik by okazał się pozytywny :-)I jolancik trzymam za Ciebie kciuki!
Czesc Dziewczyny, jeszcze nic nie wiem, jesli nie zadzwonia do mnie z wynikami w najblizszych godzinach to moze wysle maila do kliniki. Okres tez jeszcze nie przyszedl. Nie wiem co oni porobili z ta IUI ze tak to teraz wyglada.
Oj Vadera, Ty to nas trzymasz w napieciu hehe
Oj Vadera, Ty to nas trzymasz w napieciu hehe
jolancik
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
GRUDZIEŃ
28 - Mikaaaaa - beta hcg
28 - jolancik - monitoring cyklu
29 - jolancik - IUI
30 - Evelevel - beta hcg
30 - anett96 - monitoring cyklu
?? - vadera - przywitanie z córeczką
STYCZEŃ
02 - cikulinka - drożność jajowodów (hsg)
02 - adunnia90 - monitoring cyklu
6/7 - cikulinka - monitoring cyklu
9/10 - cikulinka - IUI - ?
11 - anula88 - laparoskopia
Ostatnia edycja:
reklama
jolancik
Dziewczyny ja już po wizycie. Jak to pani doktor określiła mam piękny dominujący pęcherzyk 20mm i endo 11mm jest też drugi ale mniejszy więc nie biore go pod uwagę. Także idealne warunki by przystąpić jutro do IUI. Mam nadzieję, że ten jeden wytrzyma do jutra. Oby pękł dopiero jak będzie już po iui. Na razie bez pregnylu, ale jutro wezmę ze sobą zobacze co powie drugi lekarz czy będzie potrzebny czy nie.
Podziel się: