reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Joko, przyznaj się, że mnie zaraziłaś !
Jak się jakiś cud nie wydarzy to my z kalendarza też raczej jutro wypadamy. Geny po mamusi kazałyby jej wyjść wcześniej a po tatusiu sporo się spóźnić, sąsiadów fajnych nie mam...
Podczytuje was po cichu i trzymam kciuki za bety, działania i nastawienie. My nic nie piszemy bo poza stałym marudzeniem (i choróbskiem) nic się nie zmienia:/
Fajna data by byla 01.01 [emoji4] trzymajcie się i jakby co powodzenia. [emoji2] moja bratowka tez tak mowila ze chyba nie urodzi w dzien terminu a wieczorem ja ruszylo i o 23.30 urodzila co do dnia terminu[emoji12]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mikaaa dawaj znać!
Nasz dzień zero zaczął się od kaszlu:/ Jedna noga na porodówce a ja chora, to trza być mną... Po lekarzu wracam z zalecenia do łóżka. Zmian żadnych w byciu kulką nie widać.

Czesc Dziewczyny, jeszcze nic nie wiem, jesli nie zadzwonia do mnie z wynikami w najblizszych godzinach to moze wysle maila do kliniki. Okres tez jeszcze nie przyszedl. Nie wiem co oni porobili z ta IUI ze tak to teraz wyglada.
Oj Vadera, Ty to nas trzymasz w napieciu hehe :)

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

GRUDZIEŃ

28 - Mikaaaaa - beta hcg
28 - jolancik - monitoring cyklu

29 - jolancik - IUI
30 - Evelevel - beta hcg
30 - anett96 - monitoring cyklu
?? - vadera - przywitanie z córeczką

STYCZEŃ

02 - cikulinka - drożność jajowodów (hsg)
02 - adunnia90 - monitoring cyklu
6/7 - cikulinka - monitoring cyklu
9/10 - cikulinka - IUI - ?
11 - anula88 - laparoskopia

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja już po wizycie. Jak to pani doktor określiła mam piękny dominujący pęcherzyk 20mm i endo 11mm jest też drugi ale mniejszy więc nie biore go pod uwagę. Także idealne warunki by przystąpić jutro do IUI. Mam nadzieję, że ten jeden wytrzyma do jutra. Oby pękł dopiero jak będzie już po iui. Na razie bez pregnylu, ale jutro wezmę ze sobą zobacze co powie drugi lekarz czy będzie potrzebny czy nie.

Do góry