reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jolancik to teraz jeszcze szansa na winko w sylwestra a potem oczekiwanie:) &&&& zo owocne pękanie i przyjmowanie.

My nadal czekamy:) Generalnie gdyby nie choróbsko moje to byłoby git. Pasożyt coraz slabiej się rusza więc chyba jednak dochodzi do niej, że potrzebuje przestrzeni. Jutro ktg a może impreza na porodówce? Kto wie:)

Jolancik to teraz jeszcze szansa na winko w sylwestra a potem oczekiwanie:) &&&& zo owocne pękanie i przyjmowanie.

My nadal czekamy:) Generalnie gdyby nie choróbsko moje to byłoby git. Pasożyt coraz slabiej się rusza więc chyba jednak dochodzi do niej, że potrzebuje przestrzeni. Jutro ktg a może impreza na porodówce? Kto wie:)
O jaka byłaby to wystrzalowa impreza taka na porodowce [emoji2] [emoji2] [emoji2]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

GRUDZIEŃ

30 - Evelevel - beta hcg
30 - anett96 - monitoring cyklu

?? - vadera - przywitanie z córeczką

STYCZEŃ

02 - cikulinka - drożność jajowodów (hsg)
02 - adunnia90 - monitoring cyklu
02 - anett96 - monitoring cyklu
6/7 - cikulinka - monitoring cyklu
9/10 - cikulinka - IUI - ?
11 - anula88 - laparoskopia
13 - jolancik - beta hcg

Ostatnia edycja:

GRUDZIEŃ

30 - Evelevel - beta hcg

STYCZEŃ

Jolancik w kalendarz nie wpisalas swojego testowania [emoji12] [emoji2] &&&

Dziękuję Vadera, a czy termin porodu już Ci minął? Jak tak to kiedy?
Moja bratowa miała termin na 31.12. a urodziła wczoraj w nocy (29.12.) córkę 58cm i 4750g (w ostatniej chwili przez cesarkę bo takie duże!!!) Cieszę się, że dziecko zdrowe, ale jak zobaczyłam je na zdjęciu to łezka mi się w oku zakręciła, a wieczorem złapałam doła, gdy mój mąż poszedł do brata na "pępkowe" nie wytrzymałam i sobie poszlochałam tuląc się do psa... ;-( :sad:
Po prostu ciężko mi gdy młodszy brat ma tak dużą rodzinkę a mnie nie wychodzi....

Ostatnia edycja:
Jolancik termin nam minął 28-ego. Niby nie żadna tragedia jeszcze ale jakoś tak... Odetchnę jak zobaczę i usłyszę nie tylko na monitorze usg.

GRUDZIEŃ

30 - Evelevel - beta hcg

STYCZEŃ

13 - jolancik - beta hcg

reklama
Dziękuję Vadera, a czy termin porodu już Ci minął? Jak tak to kiedy?
Moja bratowa miała termin na 31.12. a urodziła wczoraj w nocy (29.12.) córkę 58cm i 4750g (w ostatniej chwili przez cesarkę bo takie duże!!!) Cieszę się, że dziecko zdrowe, ale jak zobaczyłam je na zdjęciu to łezka mi się w oku zakręciła, a wieczorem złapałam doła, gdy mój mąż poszedł do brata na "pępkowe" nie wytrzymałam i sobie poszlochałam tuląc się do psa... ;-( :sad:
Po prostu ciężko mi gdy młodszy brat ma tak dużą rodzinkę a mnie nie wychodzi....
Wiem co czujesz [emoji20] ja tez gdy mi smutno i myślę o dzieciach to tule sie do mojego psa... Mam nadzieję i trzymam kciuki zeby 13 piatek byl Twoim szczesliwym dniem [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Do góry