reklama
kamisia871
Fanka BB :)
Tak i było ok. Nie ma za co, jak się przekonałam , że warto to z checią polecam :-) tak jak pisałam wcześniej mnie kilka lat lekarz prowadził w ciemno i bez sensu i wiem jaka ulga kiedy w końcu ktoś się nami zajął konkretnie.
a powiedz mi gdzie miałas robione HSG ? no własnie najwazniejsze trafic na dobrego lekarza....ja jestem umówiona w klinicznej ale muszę się przerejstrować a tez myślę o wojewódzkim. Może ktoraś z Was dziewczyny miała robione w klinicznej bądź w wojewódzkim w Gdańsku ?
jolancik
Witaj froncia! Hej dziewczyny! W końcu coś u mnie zaczyna się dziać... Jutro o 12.00 mam wizytę u lekarza by ocenić jak urosły pęcherzyki po tabl. clo i mam nadzieję, że będzie choć 1 dojrzały bym jeszcze w tym roku zdążyła przystąpić do iui. Proszę trzymajcie kciuki, miałam długą przerwę po pierwszym podejściu w czerwcu, ale nie chcę już dłużej zwlekać...
Będziemy trzymać kciuki za piękne okrągłe pęcherzyki powodzenia jutroHej dziewczyny! W końcu coś u mnie zaczyna się dziać... Jutro o 12.00 mam wizytę u lekarza by ocenić jak urosły pęcherzyki po tabl. clo i mam nadzieję, że będzie choć 1 dojrzały bym jeszcze w tym roku zdążyła przystąpić do iui. Proszę trzymajcie kciuki, miałam długą przerwę po pierwszym podejściu w czerwcu, ale nie chcę już dłużej zwlekać...
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Powodzenia jutro. Koniecznie pisz po wizycie bede czekała na informacje! [emoji4] [emoji4] [emoji4] trzymam mocno kciuki &&&Witaj froncia! Hej dziewczyny! W końcu coś u mnie zaczyna się dziać... Jutro o 12.00 mam wizytę u lekarza by ocenić jak urosły pęcherzyki po tabl. clo i mam nadzieję, że będzie choć 1 dojrzały bym jeszcze w tym roku zdążyła przystąpić do iui. Proszę trzymajcie kciuki, miałam długą przerwę po pierwszym podejściu w czerwcu, ale nie chcę już dłużej zwlekać...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
jolancik
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
GRUDZIEŃ
27 - Mikaaaaa - beta hcg
28 - jolancik - monitoring cyklu
29/30 - jolancik - IUI - ?
30 - Evelevel - beta hcg
30 - anett96 - monitoring cyklu
?? - vadera - przywitanie z córeczką
STYCZEŃ
02 - cikulinka - drożność jajowodów (hsg)
02 - adunnia90 - monitoring cyklu
11 - anula88 - laparoskopia
reklama
A jak tam Mikaaaaa ? Robiłaś dziś bete?
Hej, zrobilam dzisiaj rano, kobieta z kliniki miala do mnie popludniu zadzwonic i powiedziec jak byl wynik ale nie zadzwonila tak ze bede czekac na telefon jutro. Okresu dalej nie ma.
Podziel się: