reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Vadera, no to niezle ze Wy jeszcze w jednym kawalku :)
Joko, strasznie Cie rozlozylo, kuruj sie i trzymaj sie jakos.
Oj ja napchana jak swinka po tych swietach :) Napisalam do kliniki ze okresu nie mam, kazali mi isc jutro rano na bete. Jakos mi sie wszytko niefartownie uklada w tym miesiacu.
No to jest szansa że ci się udało. Oby:) ja jutro odwołam monitoring, spróbuję go przełożyć na koniec tygodnia to może mi trochę przejdzie. Ale to już będzie po owu a poza tym po takiej ilości prochów nawet nie chciałabym podchodzić do IUI więc zostanie mi tylko iść żeby mi leki przepisała na stymulacje i będziemy działać w styczniu.
Vadera trzymajcie się tam i czas się "rozpakowywac" chyba?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No wlasnie dalej bez @... Ja bylam stymulowana, pozniej zastrzyk z ovitrelle 4 grudnia wieczorem a IUI 6. Jesli ovitrelle zadzialalo to owulacja byla w okolicy IUI. Bety nie mialam jeszcze, bo tu gdzie mieszkam nie robi sie bety 14 dnia po IUI. Najpierw robisz zwykly sikaniec. A mi juz dwa testy wyszly negatywnie.

A, rozumiem. A kiedy ostatni sikaniec? Czule sa te testy ktore robisz?

Vadera, kuruj sie tam!! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

A, rozumiem. A kiedy ostatni sikaniec? Czule sa te testy ktore robisz?

Vadera, kuruj sie tam!! :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Bertha, robilam te 25mlU/ml. Ostatni w sobote rano, a to juz sporo po IUI.
Tak ze nawet nie licze ze beta pokaze cos innego. Tylko sie wsciekam ze malpa sie spoznia bo jak tak dalej pojdzie to nie dam rady zrobic kolejnej IUI w styczniu bo 14 stycznia wyjezdzam na tydzien. Ehhh...

Joko, ależ Cie rozłożylo.. Lipa z tą iui!
Mikaaa a czułe miałas te testy? :)

Ja jestem meega przejedzona i cale świeta w rozjazdach. Jutro rano znow wyjezdzamy na 3dni wypoczac :) wpadne tez do Czestochowy - modlitwe strzele za owocne starania :)
Ja uderzam 30 go na monitoring sprawdzic jak idzie wchlanianie torbieli.. Nie licze wgl zeby sie tak szybko wchlonela wiec pewnie dopiero w styczniu iui.

dziewczyny dziękuje za zyczenia od wszystkich miło jest ja niestety nie zdążyłam nawet zaglądnąć do was:( z i pożyczyć.....
wiec jeszcze zdąże bo sa świeta wiec spełnienia najskrytszych marzeń a wszystkie chyba łączy nas to samo tego życze wam i sobie
mi @ się spózniła ale było to do przewidzenia bo nie byłam stymulowana kurcze 2 stycznia drożność niehc sie już wyjasni......bo święta nie były łatwe dla mnie zresztą dla mojego jacka też.......chyba jeszcze w życiu tyle nie przeryczałam ale już w miare ok........
dziekuje ze was mam

Joko, ależ Cie rozłożylo.. Lipa z tą iui!
Mikaaa a czułe miałas te testy? :)

Ja jestem meega przejedzona i cale świeta w rozjazdach. Jutro rano znow wyjezdzamy na 3dni wypoczac :) wpadne tez do Czestochowy - modlitwe strzele za owocne starania :)
Ja uderzam 30 go na monitoring sprawdzic jak idzie wchlanianie torbieli.. Nie licze wgl zeby sie tak szybko wchlonela wiec pewnie dopiero w styczniu iui.
No masakra straszna. Dawno tak nie chorowałam. Szkoda tylko cyklu ale najpierw trzeba się wyleczyć i zwalczyć tą okropną grypsko a w następnym miesiącu zadziałać z IUI. Mam nadzieję że mi przejdzie do czwartku lub piątku to bym do kliniki pojechała chociaż po receptę na dupka i clo i przy okazji żeby zobaczyła czy była owu.

anett96 mogę prosić ciebie również o zdrowaśkę za nas .......wiem ze to magiczne miejsce nieraz tam doszłam piechotą a w zasadzie 15 razy:) i jeszcze ze 4 autokarem

joko spróbujcie z naturalsem często jest tak ze jak organizm niedomaga jest osłabiony i broni się przed czyms innym to wtedy bach ciąża :) i tego ci życze z całego serducha

No właśnie tak też myślę może to jakiś znak i czyjś plan. Mój mąż też strasznie chorował ostatnio więc IUI w tym miesiącu nie wchodzi w grę. Ale może naturalnie po stymulacji.....

reklama
Do góry