reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A ja życzę: aby w nadchodzącym roku udało się zrealizować to co przyniesie profity, przewidzieć to co przeszkodzi w ich osiągnięciu i zapobiec temu co wydarzyć się nie musi. Mądrego lenistwa w sprawach nieistotnych i zdrowego zatroskania w tych najistotniejszych. ;)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Swiat pelnych magii i uroku ktory sie zdarza tylko raz w roku. Radosci nawet z milczenia -
W rodzinnym gronie to bez znaczenia. Wazne by czas spedzony razem byl najwspanialszym swiatecznym czasem i by rok wspominac milo ze nawet milczec cudownie bylo. Niech wiec sie spelni to zyczenie przynoszac wszystkim swiateczne wzruszenie.

Hej dziewczyny , poobżerane? My nadal tworzymy bombkę i czekamy.

Doczytałam temat o proaktynie. Ja mam ją w kosmosie ze względu na guza przysadki. Na początku żarłam dostinex w ilości 4 tabletki na cykl (!!!) co zbiło ją w pewnym momencie (dodam, zupelnie bez sensu) do poziomu 4. Mój obecny lekarz kazał mi ją zbadać tylko przezd samym transferem i z racji podwyższonej (przez całą stymulację i okres badań nie brałam nic na zbicie) wzięłam pół, PÓŁ tabletki na dwa dni przed, bodajże, Bro wzięłam raz w życiu i nigdy więcej. Podziwiam brak skutków ubocznych, ja miałam wrażenie , że wypluję w końcu wszystkie wnętrzności.
No i nie ma co zwalać wysokiego poziomu prl tylko na stres, tylko trza zrobić badania tarczycy i rezonans.

Hej dziewczyny! Ja całe święta spędzam w łóżku z gorączką 40 st. Łykam od 2 dni przeciwgoraczkowo wszystko co możliwe a temperatura spaść nie chce więc będę musiała sobie darować IUI w tym miesiącu. Bo jutro raczej z łóżka się nie zwleke. Szkoda:( a wy jak po świętach?

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Vadera, no to niezle ze Wy jeszcze w jednym kawalku :)
Joko, strasznie Cie rozlozylo, kuruj sie i trzymaj sie jakos.
Oj ja napchana jak swinka po tych swietach :) Napisalam do kliniki ze okresu nie mam, kazali mi isc jutro rano na bete. Jakos mi sie wszytko niefartownie uklada w tym miesiacu.

Mikaaa, ty dalej bez @? Ile dni po owu jesteś i kiedy robiłaś betę?

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

No wlasnie dalej bez @... Ja bylam stymulowana, pozniej zastrzyk z ovitrelle 4 grudnia wieczorem a IUI 6. Jesli ovitrelle zadzialalo to owulacja byla w okolicy IUI. Bety nie mialam jeszcze, bo tu gdzie mieszkam nie robi sie bety 14 dnia po IUI. Najpierw robisz zwykly sikaniec. A mi juz dwa testy wyszly negatywnie.

reklama
Do góry