reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dobrze sie trzymam [emoji4] poprzednie dwie porażki gorzej znioslam. Rozmawiam z moim gin z kliniki i nie kazal zmieniac planow. Wiec czekam na okres i gdzies na poczatku stycznia kolejna proba 4 Tak jak założyliśmy potem in vitro. Trzeba próbować wszystkiego [emoji6]
Trzymam kciuki żeby sie wchlonela ta przekleta torbiel i zebys miala IUI[emoji2]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Addunia zatem jakby sie wchłonęła to iui bedziemy miec kolo siebie jakos. Piszemy na bieżąco co i jak. Ja teraz wizyta 30 go.Ja też pierwsze iui przezywałam a teraz juz nie.

reklama
Addunia zatem jakby sie wchłonęła to iui bedziemy miec kolo siebie jakos. Piszemy na bieżąco co i jak. Ja teraz wizyta 30 go.Ja też pierwsze iui przezywałam a teraz juz nie.
Ja wizyta gdzies kolo 2 stycznia monitoring a pewnie kolo 5-6 IUI. Najpierw musi okres przyjść...
Tak jest piszemy na bieżąco co i jak [emoji2] [emoji4] a jak tam świąteczne przygotowania? [emoji319][emoji319][emoji319]

O Jezu!
No żadnej sie nie udało. Nie wierze....
TO pewnie bromka dawkę Ci zwiększą teraz nie? Jak się czujesz psychicznie?
Addunia Ty mialas dzis okres dostac? jakies symptomy są?
Dokladnie żadnej przed swietami...[emoji20] bo z grudniowych to jeszcze zostala evelel 30 grudnia ma bete niech chociaż jednej sie uda [emoji4] symptomy sa a okresu jak na złość brak...ale mysle ze to kwestia max paru godzin[emoji6] [emoji12]

O Jezu!
No żadnej sie nie udało. Nie wierze....
TO pewnie bromka dawkę Ci zwiększą teraz nie? Jak się czujesz psychicznie?
Addunia Ty mialas dzis okres dostac? jakies symptomy są?
Psychicznie ok, domyślałam się..ale fizycznie masakra od prawie tygodnia mdłości na czczo a po jedzeniu ×2 :( napady gorąca, nerwowości, zawroty głowy ogólnie jak na porządnym kacu. Miałam nadzieję, że wkońcu będę mogła odstawić bromka a tu lipa.. Czy któraś z dziewczyn ma jeszcze problemy z prl, chętnie bym podpytała o różne sprawy.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dalej okresu nie mam, jutro zatestuje jeszcze raz ale tylko dla tego ze chce wyslac maila do kliniki zeby zapytac co sie dzieje i nie chce slyszec ze moze w ciazy jestem. Bo kurcze dzisiaj mam 19 dni po zastrzyku na pekniecie i 17 po IUI.

Azjak ty masz tak wysoka prl mimo brania bromka?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ogolnie biore 1 tab. Na noc codziennie, fakt że wczoraj zapomniałam ale to opuszczenie jednej czy 2 dawek daje aż taki efekt? Myślałam, że po roku leczenia jak bym odstawila bromka to jakiś czas musiałby minąć żeby znowu tak urosło. W takim razie czy do końca życia bede skazana na to świństwo bo jak odstawie to znowu podskoczy.. Masakra

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry