reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak, planuję jechać na betę jutro. Na razie brzuch boli jak na okres i dwa dni miałam mdłości więc albo jelitowka się zacznie, albo cos z hormonami. Na to ze to objawy ciąży to za wczesnie wiec sama nie wiem..

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki &&& daj znać jutro[emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ciągle czekam na okres. Rozmawialam z moim gin i powiedzial ze jeszcze do 4 IUI mamy podejść tak jak mieliśmy to założone a na wizycie ustalimy co i jak dalej jesli 4 IUI sie nie uda...

Ja ciągle czekam na okres. Rozmawialam z moim gin i powiedzial ze jeszcze do 4 IUI mamy podejść tak jak mieliśmy to założone a na wizycie ustalimy co i jak dalej jesli 4 IUI sie nie uda...

Ja już chyba na 4 się nie zdecyduję bez dodatkowych badań\ wniosków. Teraz warunki były idealne, więc jeśli się nie udało to szkoda zdrowia, nerwow i pieniędzy.. Moja gin mówi ze do 6 razy się próbuje.

Ja już chyba na 4 się nie zdecyduję bez dodatkowych badań\ wniosków. Teraz warunki były idealne, więc jeśli się nie udało to szkoda zdrowia, nerwow i pieniędzy.. Moja gin mówi ze do 6 razy się próbuje.

A Ty ile mialas IUI? Ja wszystkie badania mam ok hormony itp bo przed pierwsza IUI dostalam taka liste badan do porobienia z kliniki ze szok. I wszystkie wyszly książkowo. Hsg tez. Tylko u nas niesienie jest problemem nic wiecej. Jak to lekarz nam powiedzial przy IUI ważne też jest kto ile ma szczęścia...my go chyba nie mamy...

A Ty ile mialas IUI? Ja wszystkie badania mam ok hormony itp bo przed pierwsza IUI dostalam taka liste badan do porobienia z kliniki ze szok. I wszystkie wyszly książkowo. Hsg tez. Tylko u nas niesienie jest problemem nic wiecej. Jak to lekarz nam powiedzial przy IUI ważne też jest kto ile ma szczęścia...my go chyba nie mamy...

Ja teraz mialam 3. Ja nigdy wszystkich badań kompleksowo robionych nie miałam. Ok 3 lata temu zauwazylam ze coś z hormonami dzieje się nie tak wyszlo ze testosteron prolaktyna i insulina ponad norme. Dostalam antykoncepcje i metformine na insuline. Wszystko się poprawilo, dieta zdrowsza i sport i wyniki się poprawily. Wszysyko odstawilam i teraz jak się staramy o dzidzie to wyszło że prolaktyna znowu za wysoka, biorę bromka i jest lepiej. Ale tak na prawdę po za HSG gdzie jeden jajowod się udrożnił, zadnych badań nie miałam robionych.. Nasienie średnie po preparatyce niby ok.

Nie testowalam bo stwierdzilam ze jesli mooooże sie jednak udalo to bedzie fajny prezent jutro :)

Azjak kciuki zacisniete mocno &&&& !!!!

Zgadzam sie, ja tez juz przestalam wierzyc w te iui. Ja niby nie mam nic do stracenia bo i tak mam za darmo ale uwazam ze mi z iui jeszcze ciezej zajsc bo za bardzo sie wowczas nakrecam, planuje, analizuje. A mi w zajsciu potrzebny jedynie spokoj.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry