adunnnia90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny. Chciałabym wtrącić, że idąc tropem myślenia kościoła to nie powinniśmy leczyć np. Chorych na raka bo to ingerencja w Boskie zamysły. Więc przestańcie się przejmować bzdurami. Ważne w wierze jest to co pomiędzy wami a Bogiem, nie kościołem.
My pozdrawiamy ze szpitala gdzie dyskutujemy czy się wykluwać czy nie.
Niechaj, któraś skopiuje kalendarz choć raz na dwie stronice.
Evelevel trzymam kciuki.Jak iui? Wszystko przebiegło ok?
Addunia, ale Dziewczyny pisza na forum ze czesto bol na okres i ciazowy jest bardzo podobnywiec nie łap doła. Kurde szkoda ze wczesniej testu czlowiek nie moze zrobic to czekanie jest najgorsze. Myslisz ze 12 gnia juz wynik testu był by ok? Ty planujesz chyba zrobic 13 go dnia a ja 13 mam juz bete i chciala bym zrobic 12 goNo wlasnie dziś mnie dopadł ból brzucha taki jak przed @ [emoji20] i mam doła
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
i ja i jaKciuki na wykluwanie!!!
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
No wlasnie ja sie tez zastanawiam czy nie isc dzien wczesniej czyli 21.12. Wiem tez to czytam ze niby ból jest ten sam ale człowiek sobie wmawia ze to pewnie na @ i traci nadzieje....to czekanie jest straszne... A Ty jak sie czujeszAddunia, ale Dziewczyny pisza na forum ze czesto bol na okres i ciazowy jest bardzo podobnywiec nie łap doła. Kurde szkoda ze wczesniej testu czlowiek nie moze zrobic to czekanie jest najgorsze. Myslisz ze 12 gnia juz wynik testu był by ok? Ty planujesz chyba zrobic 13 go dnia a ja 13 mam juz bete i chciala bym zrobic 12 go
no wiem kochana łatwo mi pisac ale sama tez bym pewnie juz byla zla...ale staraj sie byc dobrej mysli.No wlasnie ja sie tez zastanawiam czy nie isc dzien wczesniej czyli 21.12. Wiem tez to czytam ze niby ból jest ten sam ale człowiek sobie wmawia ze to pewnie na @ i traci nadzieje....to czekanie jest straszne... A Ty jak sie czujesz
Ja mialam robiona drożność bez znieczulenia i powiem Ci ze jest to do przeżycia...stres tez miałam przed tym ogromny bo sie naczytalam ze to strasznie boli a wcale nie bylo tak zleno wiem kochana łatwo mi pisac ale sama tez bym pewnie juz byla zla...ale staraj sie byc dobrej mysli.
a ja sobie wmawiam chyba objawy,ja glupia. bo jest mi niedobrze, wieczorem mnie kloje na dole. spac mi sie chce ,ale wiem ze za wczesnie na objawy jak cos. wiec moj mozg szaleje. no wlasnie ja cos kojarze ze 12 go chyba juz nie wyjdzie w wyniku hormon z zastrzyku czy stymulacji?..
moze pozostale Dziewczyny cos wiedza na temat tych wynikow?
I z innej beczki. Dziewczyny mialyscie robiona droznosc?
jezeli tak to w znieczuleniu?
jak sie nie uda teraz to ja bede miala chyba jeszcze w tym roku i chcialam w znieczuleniu bo ja panikara ale koszt znieczulenia to 600 zl i troche mi szkoda ale nie wiem czy to bol do przezycia..
dzieki Addunia to moze sprobuje bez.Ja mialam robiona drożność bez znieczulenia i powiem Ci ze jest to do przeżycia...stres tez miałam przed tym ogromny bo sie naczytalam ze to strasznie boli a wcale nie bylo tak zle