reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
wlasnie czytałam o tym spotkaniu i też o nim mysle..:) ja testu tez sie boje i pewnie dopiero beta. kurde Ty już niedługo. szybko Ci zleciał czas od iui do dzis?
Szybko ale mimo tego iż miałam zapiernicz w pracy to cały czas o tym myślałam. Czy się uda i oby się udało i tak w kółko. Ale dziś to czuję się całkiem na @ więc oby nie przyszła do środy!!!
Teraz będziemy za was trzymali kciuki do 23!!!! Szybko zleci, jeszcze w wirze przedświątecznym zanim się obejrzysz będziesz testowała.
A dostałaś luteine albo duphaston?
Jutro zadzwonię popytam o to spotkanie!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Szybko ale mimo tego iż miałam zapiernicz w pracy to cały czas o tym myślałam. Czy się uda i oby się udało i tak w kółko. Ale dziś to czuję się całkiem na @ więc oby nie przyszła do środy!!!
Teraz będziemy za was trzymali kciuki do 23!!!! Szybko zleci, jeszcze w wirze przedświątecznym zanim się obejrzysz będziesz testowała.
A dostałaś luteine albo duphaston?
Jutro zadzwonię popytam o to spotkanie!

Ja za Ciebie tez trzymam kciuki! :) nie dostalam luteiny ani nic. powiedziala lekarka ze zadzwoni do mnie po becie jak u nich zrobie 23 go i powie mi co dalej. Ciekawe czy Szymanska czy inni tez dzwonia do pacjentek? mily ten gest nie? Daj znak o spotkaniu jak sie wywiesz :)

Tak do mnie Szymańska dzwoniła jak robiłam badania i jak miała już wyniki przed IUI żebym sobie zastrzyk podała więc tam to chyba standard że lekarze dzwonią do pacjentek z info:) ja jak beta będzie miała wynik ujemny w sensie brak ciąży to mam zacząć stymulacje od 3 dc i 10 dc monitoring i kolejna IUI w okolicy świrąk. Mam cichą nadzieję że nie będę musiała korzystać z tego scenariusza.
Kciuki za ciebie i dam znać o spotkaniu:)

GRUDZIEŃ

12 - bertha - beta hcg
14 - joko86 - beta hcg
14 - evelevel - monitoring cyklu
21 - mikaaaa - beta hcg
22 - adunnia90 - beta hcg
22 - Cassiah - beta hcg
23 - anett96 - beta hcg
23 - azjak - beta hcg
23 - luczija - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

STYCZEŃ

02 - cikulinka - drożność jajowodów (hsg)

Dziewczyny nowe dawać znać co kiedy macie. Łatwiej będzie ogarnąć trzymanie kciuków. A wiecie, bez kciuków Zuzikowych ani rusz!

reklama
Do góry