Joko dokladnie tak jak pisza Dziewczyny to moga byc objawy ciazowe. Ja bylam na weekend u tesciow i teraz wrocilismy. zlecial tez bardzo szybko i mokro i ciemno caly dzien taki nijaki ten weekend. Z racji tego ze nie pracuje, zaplanowalam sobie caly tydzien zeby nie rozmyslac. Po piatku tak sie nastresowalam i naplakalam ze juz podchodze na chlodnoJak tam dziewczyny weekend wazm mija???? Do mnie @ zbliża się wielkimi krokami. Cycochy, brzuch i krzyż bolą okropnie!!! Pewnie nie zdarzę pójść w środę na bete bo malpiszon przylezie evelevel , zdrówka życzę!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
To dobrze ze to nie torbiel! Trzymam kciuki musi byc prezent na swieta nie ma co[emoji4] to testujesz dzien po mnie [emoji2]Dziewczyny ale emocje mialam. Pojechalam w sobote rano zeby zapytac co dalej z tym torbielem a gin moja mi mowi ze to jest pecherzyk - zrobili mi hormony z krwi zeby sie upewnic i okazalo sie ze to pecherzyk! ja w szoku dobrze ze maz ze mna pojechal, wiec iui sie odbyla. ale straclam nadzieje po piatku na ten cykl wiec sie nie bede podniecac. Aha zastrzyk mialam w brzuch i zaraz potem iui. nie wiem czy nie za szybko iui o zastrzyku i czy pecherzyk pekl czy nie jak w tamtym cyklu i nie bede tego chyba nawet rozkminiac. Co ma byc to bedzie. W kazdym badz razie testowanie 23.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
GRUDZIEŃ
12 - bertha - beta hcg
14 - joko86 - beta hcg
14 - evelevel - monitoring cyklu
21 - mikaaaa - beta hcg
22 - adunnia90 - beta hcg
22 - Cassiah - beta hcg
23 - anett96 - beta hcg
23 - azjak - beta hcg
23 - luczija - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką
STYCZEŃ
02 - cikulinka - drożność jajowodów (hsg)
Dziewczyny nowe dawać znać co kiedy macie. Łatwiej będzie ogarnąć trzymanie kciuków. A wiecie, bez kciuków Zuzikowych ani rusz!
12 - bertha - beta hcg
14 - joko86 - beta hcg
14 - evelevel - monitoring cyklu
21 - mikaaaa - beta hcg
22 - adunnia90 - beta hcg
22 - Cassiah - beta hcg
23 - anett96 - beta hcg
23 - azjak - beta hcg
23 - luczija - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką
STYCZEŃ
02 - cikulinka - drożność jajowodów (hsg)
Dziewczyny nowe dawać znać co kiedy macie. Łatwiej będzie ogarnąć trzymanie kciuków. A wiecie, bez kciuków Zuzikowych ani rusz!
cikulinka
wiecie trochę wam zazdroszcze testowania w tym miesiącu ale stresu związnaego z testowaniem juz nie....może to takie egoistyczne z mojej strony ale naprawde trzymam kciuki z całego serducha o zafasolkowanie wasze może i mine się uda w przyszłym roku w każdym razie bardzo tego pragnę
Anett To testujemy razem. Ja tez juz mam na cały tydzien rozplanowane sprzatanie, potem wezmę się za pierogi na święta i myślę ze szybko miną te dwa tyg. Nie wiem czy też tak macie ale ja po poprzednich iui mialam stany depresyjne, leżałam nic mi się nie chciało robić (chyba skutki uboczne stymulacji), mam nadzieje że teraz będzie lepiej..
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Anett to super że się udało zrobić IUI w sobotę. Trzymałam kciukasy bardzo mocno za ciebie!!!! To co tamta w piątek nie potrafiła odróżnić torbieli od pęcherzyka? No to w szoku jestem!! Trochę mnie to zmartwilo powiem ci szczerze. A jak przebiegła IUI??? 23 go idziesz na bete czy będziesz robić sikanca?Joko dokladnie tak jak pisza Dziewczyny to moga byc objawy ciazowe. Ja bylam na weekend u tesciow i teraz wrocilismy. zlecial tez bardzo szybko i mokro i ciemno caly dzien taki nijaki ten weekend. Z racji tego ze nie pracuje, zaplanowalam sobie caly tydzien zeby nie rozmyslac. Po piatku tak sie nastresowalam i naplakalam ze juz podchodze na chlodno
Ja wierzę że każdej z nas się musi udać prędzej czy później. Jak nie w tym to w następnym roku[emoji4]wiecie trochę wam zazdroszcze testowania w tym miesiącu ale stresu związnaego z testowaniem juz nie....może to takie egoistyczne z mojej strony ale naprawde trzymam kciuki z całego serducha o zafasolkowanie wasze może i mine się uda w przyszłym roku w każdym razie bardzo tego pragnę
adunnnia90
No ja tak samo takie doły miałam po tych poprzednich dwóch nieudanych IUI że masakra. Nic mi sie nie chciało tylko płacz i łzyAnett To testujemy razem. Ja tez juz mam na cały tydzien rozplanowane sprzatanie, potem wezmę się za pierogi na święta i myślę ze szybko miną te dwa tyg. Nie wiem czy też tak macie ale ja po poprzednich iui mialam stany depresyjne, leżałam nic mi się nie chciało robić (chyba skutki uboczne stymulacji), mam nadzieje że teraz będzie lepiej..
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie dziewczyny jaką klinikę polecacie? Myśle o Novum ... może macie jakieś sugestie i lekarza?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
a w
jakim mieście mieszkasz?Witajcie dziewczyny jaką klinikę polecacie? Myśle o Novum ... może macie jakieś sugestie i lekarza?
Podziel się: