Addunia, tak pamiętam ze Ty 22 go
Cikulinka i Tobie się uda, każdej z nas kiedyś się uda. Kazda porażka to tak naprawde nie porażka tylko kolrjny krok w drodze do celu. w weekend taka fajna ksiazke czytalam i wlasnie taki zdanie mi zostalo w glowie
Azjak tak razem
ja mam jakies seminaria jakas grupe dyskusyjna anglik 2x w tyg. no i zakupy, sprzatanie, choinka itd. moze kosmetyczka przed swietami tez. Mam postanowienie zapomniec ze byla iui aha no i cv wysylam
Joko wielkie dzieki za kciukasy! wiesz co podobno pecherzyk i torbiel wyglaja tak samo. Tylko ze ta moja wziela pod uwage ze jest endo juz dobre i ze jest sluz. no i hormony z krwi miala.tamta nie byla pewna wiec zlecila te hormony i rano juz byly ale obstawiała torbiel faktycznie nie wierzyla ze to pecherzyk.
IUI rzebiegła bez wiekszych trudnosci nie mogla wejsc do macicy i miala robic z uzyciem usg ale jak przyjechalo usg to sie udalo
fajna babeczka wlaczya nam muzyczke romantyczna zawołała meza
potem jeszcze nas poprosiła wytłumaczyła wszysko. wiec kazala zrobic bete 23 go u nich. i zastanawiam sie czy 22 go nie zorbic sikanca. A Wy jak robicie? od razu bete? a jak sikaniec to ktorego dnia?