a w
jakim mieście mieszkasz?
Ja na Podkarpaciu - Rzeszów - ale chce Warszawę ....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a w
jakim mieście mieszkasz?
novum nie znam. Ja mogę polecić moja gin. jest z fertimedici. ewa goncikowska. poczytaj opinie chodz wiele nie ma na znany lekarz.ale ja czuje ze dopiero u niej trafilam do odpowiedniego lekarza. zreszta mam ja z polecenia.
novum nie znam. Ja mogę polecić moja gin. jest z fertimedici. ewa goncikowska. poczytaj opinie chodz wiele nie ma na znany lekarz.ale ja czuje ze dopiero u niej trafilam do odpowiedniego lekarza. zreszta mam ja z polecenia.
Ja czekam do bety kazała zrobić 15 dni po IUI czyli 14.12 . Jakoś mam traumę do jednej kreski na teście więc już nie zamierzam robić. Jeśli małpa nie przyjdzie ruszam rano do ferti. A tak wogole to słyszałaś że w klinice 20go jest organizowane bezpłatne spotkanie z psychologiem o tym jak radzić sobie w święta gdy długo starasz się o dziecko pt Życzymy wam dzidziusia ! ? Zastanawiam się czy się nie zgłosić.Addunia, tak pamiętam ze Ty 22 go
Cikulinka i Tobie się uda, każdej z nas kiedyś się uda. Kazda porażka to tak naprawde nie porażka tylko kolrjny krok w drodze do celu. w weekend taka fajna ksiazke czytalam i wlasnie taki zdanie mi zostalo w glowie
Azjak tak razem ja mam jakies seminaria jakas grupe dyskusyjna anglik 2x w tyg. no i zakupy, sprzatanie, choinka itd. moze kosmetyczka przed swietami tez. Mam postanowienie zapomniec ze byla iui aha no i cv wysylam
Joko wielkie dzieki za kciukasy! wiesz co podobno pecherzyk i torbiel wyglaja tak samo. Tylko ze ta moja wziela pod uwage ze jest endo juz dobre i ze jest sluz. no i hormony z krwi miala.tamta nie byla pewna wiec zlecila te hormony i rano juz byly ale obstawiała torbiel faktycznie nie wierzyla ze to pecherzyk.
IUI rzebiegła bez wiekszych trudnosci nie mogla wejsc do macicy i miala robic z uzyciem usg ale jak przyjechalo usg to sie udalo fajna babeczka wlaczya nam muzyczke romantyczna zawołała meza potem jeszcze nas poprosiła wytłumaczyła wszysko. wiec kazala zrobic bete 23 go u nich. i zastanawiam sie czy 22 go nie zorbic sikanca. A Wy jak robicie? od razu bete? a jak sikaniec to ktorego dnia?
Również polecam FertiMedica. Świetny sprzęt i specjaliści!!
tak wawa
no sprzet maja naprawde super! i począwszy od recepcjonistek poprzez pielegniarki i lekarki wszystkie bardzo ciepłe osoby. tam czujesz ze o Ciebie dbaja. zreszta przeczytaj ich misję na ich www. tak jak piszą tak pracująRównież polecam FertiMedica. Świetny sprzęt i specjaliści!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
no sprzet maja naprawde super! i począwszy od recepcjonistek poprzez pielegniarki i lekarki wszystkie bardzo ciepłe osoby. tam czujesz ze o Ciebie dbaja. zreszta przeczytaj ich misję na ich www. tak jak piszą tak pracują
wlasnie czytałam o tym spotkaniu i też o nim mysle.. ja testu tez sie boje i pewnie dopiero beta. kurde Ty już niedługo. szybko Ci zleciał czas od iui do dzis?Ja czekam do bety kazała zrobić 15 dni po IUI czyli 14.12 . Jakoś mam traumę do jednej kreski na teście więc już nie zamierzam robić. Jeśli małpa nie przyjdzie ruszam rano do ferti. A tak wogole to słyszałaś że w klinice 20go jest organizowane bezpłatne spotkanie z psychologiem o tym jak radzić sobie w święta gdy długo starasz się o dziecko pt Życzymy wam dzidziusia ! ? Zastanawiam się czy się nie zgłosić.
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom