reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czesc kobitki ;-) mam pytanie. Przeziebilam sie gdzies od wczoraj leze w lozku zakatarzona innych objawow brak. Lecze sie domowymi sposobami czyli goraca herbata cytryna miod i maminy sok malinowy, jem czosnek i mocze nogi w wodzie z sola. W srode mam monitoring cyklu i pewnie piatek iui i teraz czy przeziebienie moze spowodowac, ze lekarz nie bedzie chcial zrobic zabiegu? Kurcze nie chce isc na l4 z powodu kataru a tez nie chce czekac na kolejny cykl bo juz sie z Małżem nastawilismy na iui w tym miesiacu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc kobitki ;-) mam pytanie. Przeziebilam sie gdzies od wczoraj leze w lozku zakatarzona innych objawow brak. Lecze sie domowymi sposobami czyli goraca herbata cytryna miod i maminy sok malinowy, jem czosnek i mocze nogi w wodzie z sola. W srode mam monitoring cyklu i pewnie piatek iui i teraz czy przeziebienie moze spowodowac, ze lekarz nie bedzie chcial zrobic zabiegu? Kurcze nie chce isc na l4 z powodu kataru a tez nie chce czekac na kolejny cykl bo juz sie z Małżem nastawilismy na iui w tym miesiacu.

Evelevel, podlecz sie herbatka i paracetamolem i powinno byc ok do piatku. Wazne tak naprawde jest zeby Maz byl zdrowy i nie mial temperatury powyzej 38 stopni zeby plemniki byly ok. Ja tylko to uslyszalam przed IUI ze jak maz ma powyzej 38 to odwolujemy inseminacje i nastepna za 3 miesiace. Zadnych obiekcji na temat mojego zdrowia.
Bedzie dobrze ;)

Evelevel, podlecz sie herbatka i paracetamolem i powinno byc ok do piatku. Wazne tak naprawde jest zeby Maz byl zdrowy i nie mial temperatury powyzej 38 stopni zeby plemniki byly ok. Ja tylko to uslyszalam przed IUI ze jak maz ma powyzej 38 to odwolujemy inseminacje i nastepna za 3 miesiace. Zadnych obiekcji na temat mojego zdrowia.
Bedzie dobrze ;)
Nie no to Malż jest calkowicie zdrowy ;-) wygonilam go nawet do drugiego pokoju spac zeby nie zlapal tego okropnego chorubska ode mnie [emoji16]

Jak tam dziewczyny weekend wazm mija???? Do mnie @ zbliża się wielkimi krokami. Cycochy, brzuch i krzyż bolą okropnie!!! Pewnie nie zdarzę pójść w środę na bete bo malpiszon przylezie :( evelevel , zdrówka życzę!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak tam dziewczyny weekend wazm mija???? Do mnie @ zbliża się wielkimi krokami. Cycochy, brzuch i krzyż bolą okropnie!!! Pewnie nie zdarzę pójść w środę na bete bo malpiszon przylezie :( evelevel , zdrówka życzę!

Musisz mieć nadzieję do samego końca:) objawy @ i ew. Ciąży są bardzo podobne i łatwo je pomylić. Ostatnio kolezanka miala objawy grypy a to jednak byla ciąża, więc niczego nie można być pewnym ;)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Musisz mieć nadzieję do samego końca:) objawy @ i ew. Ciąży są bardzo podobne i łatwo je pomylić. Ostatnio kolezanka miala objawy grypy a to jednak byla ciąża, więc niczego nie można być pewnym ;)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
No, nadzieję mam cały czas i póki taka jak zwykle @ nie przyjdzie ta nadzieja nie zgaśnie. Jakby co to będę walczyć w kolejnym cyklu.

Weekend szybko zlecial mam nadzieje ze reszta dni do 22 tez tak szybko zleci[emoji5] ale teraz to juz szał przedświąteczny...zakupy, sprzątanie i gotowanie bedzie to poleci szybko [emoji2] życzę Ci aby te objawy nie byly na @ tylko fasolkowe [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Daj znać co i jak!!!!

Dziewczyny ale emocje mialam. Pojechalam w sobote rano zeby zapytac co dalej z tym torbielem a gin moja mi mowi ze to jest pecherzyk - zrobili mi hormony z krwi zeby sie upewnic i okazalo sie ze to pecherzyk! ja w szoku dobrze ze maz ze mna pojechal, wiec iui sie odbyla. ale straclam nadzieje po piatku na ten cykl wiec sie nie bede podniecac. Aha zastrzyk mialam w brzuch i zaraz potem iui. nie wiem czy nie za szybko iui o zastrzyku i czy pecherzyk pekl czy nie jak w tamtym cyklu i nie bede tego chyba nawet rozkminiac. Co ma byc to bedzie. W kazdym badz razie testowanie 23.

reklama
GRUDZIEŃ

10 - Vadera - wizyta kontrolna w szpitalu
12 - bertha - beta hcg
14 - joko86 - beta hcg
14 - evelevel - monitoring cyklu
21 - mikaaaa - beta hcg
22 - adunnia90 - beta hcg
22 - Cassiah - beta hcg
23 - azjak - beta hcg
23 - luczija - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

STYCZEŃ

02 - cikulinka - drożność jajowodów (hsg)

Dziewczyny nowe dawać znać co kiedy macie. Łatwiej będzie ogarnąć trzymanie kciuków. A wiecie, bez kciuków Zuzikowych ani rusz!
ja testowanie tez 23 go

Do góry