reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
GRUDZIEŃ

10 - Vadera - ciążowa wizyta kontrolna
12 - bertha - beta hcg
14 - joko86 - beta hcg
14 - evelevel - monitoring cyklu
21 - mikaaaa - beta hcg
22 - adunnia90 - beta hcg
22 - Cassiah - beta hcg
23 - luczija - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję za informację. Tylko jak to wygląda w poradni? Musiałabym mieć skierowanie od lekarza? Czy muszę mieć wcześniej porobione badania?

Wiem ze pierwsze IUI przeszły bez badań tak jak to było na oddziale, ale zapowiedziane zostało, że do kojenych będzie wymagany komplet badań. Skierowanie od lekarza prowadzącego nadal jest niezbędne. Najlepiej zadzwonić do poradni i zapytać dokładnie jakie badania przed nalezy wykonać. Technicznie dokładnie ten sam scenariusz co na oddziale poza czekaniem na przyjęcie na oddzial.

Aaaalleeee dałyście czadu dziewczyny, normalnie nie ogarniam co się dzieje,kto testuje, kto już w ciąży a kto się szykuje. Witam serdecznie nowe dziewczyny, na moje kciuki też możecie liczyć. Na dniach postaram się ogarnąć co , kto i jak.
U nas ostatnie dociągnięcia i odlczanie nadal. Już myślałam, że pasożyta wygonię w tym tygodniu porządkami, ale się nie dała:)))
Pozdrawiam!!

GRUDZIEŃ

12- bertha - beta hcg
22 -
22 -
22 -
23 - luczija - ciążowa wizyta kontrolna
23 -
23 -
24 - Cassiah - test ciążowy
28 - vadera - przywitanie z córeczką

Zuziku Ja jutro wizyta kontrolna jakby cuś. Kalendarza się nie podejmę bo im liżej 0 tym mniej rozumu. Ale możeby z kopiowaniem?

Aaaalleeee dałyście czadu dziewczyny, normalnie nie ogarniam co się dzieje,kto testuje, kto już w ciąży a kto się szykuje. Witam serdecznie nowe dziewczyny, na moje kciuki też możecie liczyć. Na dniach postaram się ogarnąć co , kto i jak.
U nas ostatnie dociągnięcia i odlczanie nadal. Już myślałam, że pasożyta wygonię w tym tygodniu porządkami, ale się nie dała:)))
Pozdrawiam!!

Zuziku Ja jutro wizyta kontrolna jakby cuś. Kalendarza się nie podejmę bo im liżej 0 tym mniej rozumu. Ale możeby z kopiowaniem?
Kopiowanie ok, ale nikt tego nie robi i nie wiem za kogo kiedy trzymać kciuki. A bez moich kciuków...to no! :)

Wiem ze pierwsze IUI przeszły bez badań tak jak to było na oddziale, ale zapowiedziane zostało, że do kojenych będzie wymagany komplet badań. Skierowanie od lekarza prowadzącego nadal jest niezbędne. Najlepiej zadzwonić do poradni i zapytać dokładnie jakie badania przed nalezy wykonać. Technicznie dokładnie ten sam scenariusz co na oddziale poza czekaniem na przyjęcie na oddzial.
Dziękuję w takim razie będę dzwonić do poradni andrologicznej. I mam nadzieję, że na początku roku porobię badania a pod koniec stycznia uda się podejść do iui. :-)

Dziewczynki to zaczynamy weekendowy relaksik!!!! Odpoczynek i tylko pozytywne myślenie!!!

Anett i Azjak jak tam wasze dzisiejsze IUI?????

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak teraz na 2 tygodnie trzeba wyłączyć myślenie i kupić testy na święta ;) Moja IUI poszła dobrze. W poradni andrologi było neco inaczej niz na oddziale na Polnej, spokojniej ale i tak bez czekania kilku godz. Się nie obyło...

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a ja swoje pozytywne myslenie powinnam sobie w koncu wsadzic gleboko w d**e!
okazalo se ze ten moj piekny pecherzyyk to jest torbiel!! tak wnioskowala Szymanska bo 01 grudna jak byłam to była identyczna i w tym samym miejscu.zryczalam sie tylko i na ten moment jestem taka zla ze h*j z ty wszystkim. Sorrk za wugaryzmy ale jak zwykle sobie narobilam nadziei :(:(

reklama
Bertha: Ty chyba teraz jesteś "najstarsza" z najmłodszych użytkowniczek. Nie chcesz troszkę odciążyć Zuzika kalendarzem? Ja obiecuję pomóc jak tylko ogarnę kto co i kiedy:)

Do góry