reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny a ja swoje pozytywne myslenie powinnam sobie w koncu wsadzic gleboko w d**e!
okazalo se ze ten moj piekny pecherzyyk to jest torbiel!! tak wnioskowala Szymanska bo 01 grudna jak byłam to była identyczna i w tym samym miejscu.zryczalam sie tylko i na ten moment jestem taka zla ze h*j z ty wszystkim. Sorrk za wugaryzmy ale jak zwykle sobie narobilam nadziei :(:(
Anett strasznie mi przykro:( jaki plan na tą twoją torbiel ma??? W następnym cyklu na pewno się uda!!! Głęboko w to wierzę!!! Trzymaj się dzielnie głowa do góry!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a ja swoje pozytywne myslenie powinnam sobie w koncu wsadzic gleboko w d**e!
okazalo se ze ten moj piekny pecherzyyk to jest torbiel!! tak wnioskowala Szymanska bo 01 grudna jak byłam to była identyczna i w tym samym miejscu.zryczalam sie tylko i na ten moment jestem taka zla ze h*j z ty wszystkim. Sorrk za wugaryzmy ale jak zwykle sobie narobilam nadziei :(:(
Biedna [emoji20] i co teraz?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha: Ty chyba teraz jesteś "najstarsza" z najmłodszych użytkowniczek. Nie chcesz troszkę odciążyć Zuzika kalendarzem? Ja obiecuję pomóc jak tylko ogarnę kto co i kiedy:)

Hehe, najstarsza z najmłodszych :) chyba tak to wyglada.
Mogę na chwile wspomóc Zuzika. Planuje generalnie niedługo wyluzować z forum dlatego sie nie zgłaszałam ale póki sie nie zdecyduje jeszcze zniknąć to mogę spróbować pomoc z kalendarzem. :)

--------------------------------------------
...do 14-tu razy sztuka. A w sumie to do 32x sztuka.

reklama
Ja dziś już czuję nadejście małpy mimo iż to 11 dpo. Brzuch i krzyż mnie napierniczają tak jakby @ już była. Normalnie zaraz się rozwyje że znów nic z tego.... Masakra jakaś.

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry