reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny melduje ze wczoraj wszystko poszlo zgodnie z planem i iui sie odbyla bezbolesnie choc troche plamilam pozniej. Ale to ja plamie nawet po cytologii wiec coz taka wrazliwosc :) Ogolnie zdecydowalismy z mezem ze robimy pol roku przerwy od staran. On jest na ostatnim roku prawa i musi zdac najwazniejsze egzaminy i dziecko by tylko wydluzylo to w czasie, a poza tym ja juz po tych dwoch latach nie wytrzymuje psychicznie. Dobrze mi zrobi odpoczynek. Chce znow byc ta wesola cieszaca sie zyciem osoba jaka bylam 2 lata temu. A nie non stop myslec o ciazy. Jak po wakacjach wrocimy z nowymi silami to napewno szybko sie uda a jak nie to od razu oderzamy na invitro bo jakoa w te iui nie wierze. Bede tu do Was zagladac i trzymac kciuki ale musze nabrac dystansu przez te pol roku bo tak juz dluzej zyc nie mozna. Zle to wplynelo na moja kondycje psychiczna i fizyczna a takze przede wszystkim ucierpial nasz zwiazek. Jak bedziemy mieli warunki to od razu skorzystamy z zaawansowanej medycyny i napewno sie uda. A powiem wam szczerze ze mniej bolesne jest czekanie 6 miesiecy bez staran niz staranie sie bezskuteczne przez 6 miesiecy. Trzymajcie sie i powodzenia dla kazdej z osobna :*

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny melduje ze wczoraj wszystko poszlo zgodnie z planem i iui sie odbyla bezbolesnie choc troche plamilam pozniej. Ale to ja plamie nawet po cytologii wiec coz taka wrazliwosc :) Ogolnie zdecydowalismy z mezem ze robimy pol roku przerwy od staran. On jest na ostatnim roku prawa i musi zdac najwazniejsze egzaminy i dziecko by tylko wydluzylo to w czasie, a poza tym ja juz po tych dwoch latach nie wytrzymuje psychicznie. Dobrze mi zrobi odpoczynek. Chce znow byc ta wesola cieszaca sie zyciem osoba jaka bylam 2 lata temu. A nie non stop myslec o ciazy. Jak po wakacjach wrocimy z nowymi silami to napewno szybko sie uda a jak nie to od razu oderzamy na invitro bo jakoa w te iui nie wierze. Bede tu do Was zagladac i trzymac kciuki ale musze nabrac dystansu przez te pol roku bo tak juz dluzej zyc nie mozna. Zle to wplynelo na moja kondycje psychiczna i fizyczna a takze przede wszystkim ucierpial nasz zwiazek. Jak bedziemy mieli warunki to od razu skorzystamy z zaawansowanej medycyny i napewno sie uda. A powiem wam szczerze ze mniej bolesne jest czekanie 6 miesiecy bez staran niz staranie sie bezskuteczne przez 6 miesiecy. Trzymajcie sie i powodzenia dla kazdej z osobna :*

Cassiah a może ta ostatnia okaze sie ta szczesliwa i przerwa nie bedzie wam potrzebna [emoji5] tego Ci zycze i trzymam kciuki &&&

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha dzieki dziewczyny :) Ale naprawde jesli sie nie uda to i tak nie ma tego zlego, co sie odwlecze to nie uciecze, a przyjdzie w najlepszym momencie :) Poza tym ja doszlam do wniosku ze obydwoje jestesmy zdrowi wiec najprawdopodobniej blokada jest w naszych glowach, a jesli tak to tutaj iui niewiele pomoze. Bo jesli nie moge zajsc w ciaze podczas milosnych uniesien gdzie niby nie mysle o dziecku to napewno nie zajde patrzac na zegarek i latajac do szpitala na jakas inseminacje, to jest dopiero przeciwienstwo "luzu" :)

Do góry