reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Anett do kliniki dotarliśmy o 8. IUI byla o 9.30 pelen luzik, lekarz tez pozartowal. Podchodził do nas jak czekalismy na IUI i zagadywal zebysmy za duzo nie mysleli [emoji2] a i powiedzial nam ze chce od nas prezencik na swieta w postaci ciazy[emoji5] [emoji3] teraz tylko mnie podbrzusze pobolewa. A od dzis wielkie odliczanie.
Czymam kciuki anett za Ciebie jutro &&&[emoji5]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Adunnia super ze wszystko sie udało :) Teraz tylko odliczanie u Was :) Ja jutro dam znaka jak sytuacja na froncie :)

Dziękuję za informację. Tylko jak to wygląda w poradni? Musiałabym mieć skierowanie od lekarza? Czy muszę mieć wcześniej porobione badania?
Skierowanie na pewno jest potrzebne i ja musiałam zrobić badania na chlamydie, Hiv, hcv i kiłe. Mam nadzieję, że teraz pójdzie sprawniej niż na oddziale bo tam iui były na koncu po wszystkich przyjęciach... Co trwalo kilka godz.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Skierowanie na pewno jest potrzebne i ja musiałam zrobić badania na chlamydie, Hiv, hcv i kiłe. Mam nadzieję, że teraz pójdzie sprawniej niż na oddziale bo tam iui były na koncu po wszystkich przyjęciach... Co trwalo kilka godz.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
A czy te badania wystarczy zrobić raz i są ważne dłuższy czas? Czy przed każdą iui trzeba ponawiać?

reklama
Do góry