reklama
Trzymam kciuki za jutro! Czyli jutro po południu IUI???!!! Będę myślami z Tobą i oby się udało!!!!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
Fanka BB :)
Dzisiaj juz 9dpo Chcialam wczesniej sprawdzic jaki cien wychodzi po pregnylu, zeby jutro miec do czego porównac. A na bete pojde w poniedzialek chyba ze do poniedzialku bedzie biel vizira to moze oleje temat, zobaczymyBertha trzymam kciuki cały czas!!! Jak się czujesz bo to już 8 dni po IUI? Widzę że nie wytrzymałaś bo miałaś testować w piątek. Lecisz na bete w poniedziałek? Mnie bolą plecy i brzuch na @ już!!!
A moze twoje bole jak na @ to wlasnie zagniezdzanie? Ja od poniedzialku do srody czulam ćmienie i rozpieranie w podbrzuszu, we wtorek do tego mialam wzdety brzuch. dzisiaj juz jakos mniej. Piersi nic, moze troche przy dotyku.
Joko tak jutro iui o 15.50 jeżeli Szymańska uzna że już czas. jak za wczesnie to wtedy w sobote rano juz u mojej dziękuję że będziesz ze mną myslami Fajna jest ta lekarka? konkretna babka?
Co do Twoich objawów to moga być objawy ciążowe! nie muszą byc wcale na okres.
Bertha zycze Ci aby krecha ciemniala z dnia na dzien
Addunia poopowiadaj coś jak było? Teraz odliczaj ja trzymam kciuki
Cassiah - Jak u Ciebie? Ty miaas o 11 dzis iui?
Mikaaa a Ty tez mialas w tym tygodniu prawda? Wtorek? dobrze pamietam?
Azjak - czyli Ty tez jutro iui? TO mamy obie w tym samym czasie
Co do Twoich objawów to moga być objawy ciążowe! nie muszą byc wcale na okres.
Bertha zycze Ci aby krecha ciemniala z dnia na dzien
Addunia poopowiadaj coś jak było? Teraz odliczaj ja trzymam kciuki
Cassiah - Jak u Ciebie? Ty miaas o 11 dzis iui?
Mikaaa a Ty tez mialas w tym tygodniu prawda? Wtorek? dobrze pamietam?
Azjak - czyli Ty tez jutro iui? TO mamy obie w tym samym czasie
adunnnia90
Fanka BB :)
Super to trzymam kciuki ! [emoji4]Zatem tak - udało mi się zapisac na jutro na iui do dr. Szymańskiej ale się cieszę. i teraz na spokojnie czytam Wasze wpisy
Dzięki JOKO
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Anett mi ona bardzo odpowiada. Konkretna i wyrozumiała. IUI sprawnie przeprowadzone mimo iż musiała użyć narzędzi. A bezpośrednio po IUI bardzo wsparła mnie na duchu kazała myśleć pozytywnie i wogole. A powiedz mi u was to po której że stron leży problem?
Tak, u nas problem po stronie męża. U mnie ok, ale wiek ... mam 37 lat. udalo sie nam rok temu zajsc naturalnie ale poroniłam. Dlatego tak wierze w iui ze sie uda. w zeszlym cyklu robilam pierwsza iui w bocianie na stymulacji ale pecherzyk nie pekl. dziwne to było bo naturalnie mi pekaja.. zobaczymy jak w tym cyklu bez stymulacjiAnett mi ona bardzo odpowiada. Konkretna i wyrozumiała. IUI sprawnie przeprowadzone mimo iż musiała użyć narzędzi. A bezpośrednio po IUI bardzo wsparła mnie na duchu kazała myśleć pozytywnie i wogole. A powiedz mi u was to po której że stron leży problem?
reklama
To trzymam kciuki żeby ferti okazała się dla ciebie szczęśliwą kliniką. Mają super nowoczesny sprzęt. To macie szansę bo już byłaś w ciąży nam nigdy się nie udało... Mi moja dr powiedziała żeby spróbować 3 razy IUI. Zastanawiam się tylko nad tym że większość dziewczyn miała laparoskopie a ja nie a może coś tam jeszcze jest nie tak poza moim pco i czy w takim razie te IUI mają sens.
Podziel się: