Ja po piatkowych placzkach odnosnie pracy zrobilam sobie super weekend - w piatek byłam u znajomych na pokerku co prawda przegralismy z mezem troche grosza ale kwota niemalze symboliczna w sobote bylam na imieninkach u taty i potem mialam imprezke u mnie a wieczorem na tane do klubu. dzis wypoczywalismy. Ale rozerwalam sie i jestem juz pełna nadziei i wiary i w ogóle oby do soboty
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Anett tak pije codziennie lampeczke i to w dodatku winka domowej roboty A zamiast migdalow jem orzeszki indyjskie ktore najbardziej lubie takze mam nadzieje ze sa dobrym zamiennikiem Ciesze sie ze tak jestes pozytywnie nastawiona, oby to zaowocowalo :*
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
A jak Twoje nastawienie? równie pozytywne ?Anett tak pije codziennie lampeczke i to w dodatku winka domowej roboty A zamiast migdalow jem orzeszki indyjskie ktore najbardziej lubie takze mam nadzieje ze sa dobrym zamiennikiem Ciesze sie ze tak jestes pozytywnie nastawiona, oby to zaowocowalo :*
adunnnia90
Dzienna dawka winka byla :-) zobaczymy jak wplynela na endometrium. Dzis monitoring 9:15 :-) ja tez mialam bardzo fajny weekend i tez sie rozerwalam i odpoczelam psychicznie [emoji2] [emoji4]Adunnia, Cassiah - czy dzienną dawkę lamkę czerwonego winka wypily przegryzajac migdałkami ?
Ktora tam jeszcze w ciągu tygodnia podchodzi do IUI z nami?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Cassiah
Anett szczerze Ci powiem ze nastawienie u mnie raczej nijakie... Takie neutralne. Juz nie mam sily po tych dwoch latach walki i jednej nieudanej iui sie ekscytowac... Jeszcze patrzac na te statystyki to jakos slabo wierze w ta iui... Ale ogolnie humor dobry
U mnie dominujacy pecherzyk 17mm. Dzis 10dc. Jutro znowu usg rano a iui pewnie jakos sroda/czwartek.
U mnie dominujacy pecherzyk 17mm. Dzis 10dc. Jutro znowu usg rano a iui pewnie jakos sroda/czwartek.
adunnnia90
Pęcherzyki 14 i 17. Endometrium 8,5. 3 IUI czwartek 9:30. Nastawienie ehh sama nie wiem co juz myśleć...
adunnnia90
Cassiah to u mnie podobnie 11dc pecherzyki 14 i 17. IUI w czwartek o 9.30Anett szczerze Ci powiem ze nastawienie u mnie raczej nijakie... Takie neutralne. Juz nie mam sily po tych dwoch latach walki i jednej nieudanej iui sie ekscytowac... Jeszcze patrzac na te statystyki to jakos slabo wierze w ta iui... Ale ogolnie humor dobry
Adunnia, Cassiah - czy dzienną dawkę lamkę czerwonego winka wypily przegryzajac migdałkami ?
Ktora tam jeszcze w ciągu tygodnia podchodzi do IUI z nami?
Ja podchodze do IUI jutro o 14:00. W sobote na monitoringu (10 DC), dwa dominujace pecherzyki po 17 mm, endometrium 9,8. wczoraj o 20 zastrzyk na pekniwecie z ovitrelle no i czekamy do jutra.
bertha
Kciuki za IUI tego-tygodniowe!
U mnie 6dpo, leciutkie ćmienie w podbrzuszu, jakbym chciala zeby to oznaczalo rozpoczynajaca sie implantacje... no ale trzeba czekac.
Martwi mnie ze Beti sie nie odzywa i nie loguje na forum...
Pozostałe ciężarówki, meldujcie się ze wszystko dobrze!
U mnie 6dpo, leciutkie ćmienie w podbrzuszu, jakbym chciala zeby to oznaczalo rozpoczynajaca sie implantacje... no ale trzeba czekac.
Martwi mnie ze Beti sie nie odzywa i nie loguje na forum...
Pozostałe ciężarówki, meldujcie się ze wszystko dobrze!
reklama
katharina203
Dziewczyny mam do wydania:
* test owulacyjny Facelle Rossmamm - 06.2018
* luteina dopochwowa 50mg 90 tabl. - 04.2017
*clostilbegyt 50mg 5 tabl. - 07.2019
* encorton 10mg
8 tabl. - 07.2018
11 tabl. - 12.2017
* kwas foliowy
50 tabl. - 10.2017