ja sobie wlasnie troche popłakałam bo mi smutno. Jak wiecie po poronieniu wrocilam do firmy i po 10 latach dostalam wypowiedzenie bralam teraz udzial w rekrutacji rzeszlam kilka etapow i dostalam tel. ze sie nie udalo wybrali kogos innego a taka mialam nadzieje.. no ale moze tak musialo byc, moze wlasnie teraz na swieta beda dwie kreseczki i dlatego tak wyszlo... sorry za post nie na temat ale musialam sie komus wygadac..
reklama
adunnnia90
Fanka BB :)
Anett tak mi przykro[emoji20] rozumiem Cie dobrze ze sie wygadalas nie warto dusic w sobie! To los na swieta musi sie do Ciebie uśmiechnąć[emoji4]ja sobie wlasnie troche popłakałam bo mi smutno. Jak wiecie po poronieniu wrocilam do firmy i po 10 latach dostalam wypowiedzenie bralam teraz udzial w rekrutacji rzeszlam kilka etapow i dostalam tel. ze sie nie udalo wybrali kogos innego a taka mialam nadzieje.. no ale moze tak musialo byc, moze wlasnie teraz na swieta beda dwie kreseczki i dlatego tak wyszlo... sorry za post nie na temat ale musialam sie komus wygadac..
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
TAK!!!Anett tak mi przykro[emoji20] rozumiem Cie dobrze ze sie wygadalas nie warto dusic w sobie! To los na swieta musi sie do Ciebie uśmiechnąć[emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Cassiah
Anett bardzo mi przykro ale zobaczysz ze wszystko odwroci sie niedlugo na plus! To jest doslownie jakas przekleta regula ze po zwolnieniu z pracy zachodzi sie w ciaze
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Bo to pewnie tez czesto chodzi o to, że w pracy jest stres i jak jest spokój to wtedy się udaje.Anett bardzo mi przykro ale zobaczysz ze wszystko odwroci sie niedlugo na plus! To jest doslownie jakas przekleta regula ze po zwolnieniu z pracy zachodzi sie w ciaze
Cassiah
Albo po prostu taki psikus od losu Jak sam fakt ze jak nie chcemy to zachodzimy w ciaze za pstryknieciem palcem a jak chcemy to meczymy sie latami
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Koleżanki wiadomo może co u Beti ? [emoji53]
Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
bertha
Koleżanki wiadomo może co u Beti ? [emoji53]
Wlasnie sie nie odzywa.. ma ktoś z nią kontakt?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: