reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny!
Mam taką prośbę, zastanówcie się, która byłaby chętna przejąć kalendarz.
Ja już nie ogarniam co która kiedy, A i czasu na zaglądanie na forum mam coraz mniej.
Tak więc tego, no
Pozdrawiam i życzę wszystkim fasolek na święta!
Mam taką prośbę, zastanówcie się, która byłaby chętna przejąć kalendarz.
Ja już nie ogarniam co która kiedy, A i czasu na zaglądanie na forum mam coraz mniej.
Tak więc tego, no
Pozdrawiam i życzę wszystkim fasolek na święta!
adunnnia90
Ja obydwie z clo i teraz do trzeciej tez na clo ani jednej nie mialam na naturalnym i tez podchodzimy w grudniu do 3 mam nadzieję szczesliwej [emoji4]U nas też te żylaki. I chyba damy szansę grudniowi na "do 3 razy sztuka". u mnie 1 na cyklu naturalnym, drugi z clo. A jak u Ciebie?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
pisces
Moja pierwsza była na naturalnym. Na stymulowanym 2x więcej szans. Moja gin powiedziała, że do 3 pęcherzyków robią bo więcej to zbyt duże szanse na ciążę bliźniaczą (optymiści...). A miałyscie stymulację miesiąc po miesiącu? Ja mam torbielkę, która za nic nie chce się wchłonąć. robiłam wyniki na markery- wyszło ok i byłam u super specjalistki od onkologii i powiedziała, że niektóre całe życie mają i żeby nic nie robić z tym. tylko robić swoje. Ale boję się tych stymulacji.
adunnnia90
Ja mam teraz trzeci miesiąc stymulacji miesiac po miesiacu. Pierwsza IUI byla w październiku na clo, druga w listopadzie tez na clo i teraz grudzień tez na clo.Moja pierwsza była na naturalnym. Na stymulowanym 2x więcej szans. Moja gin powiedziała, że do 3 pęcherzyków robią bo więcej to zbyt duże szanse na ciążę bliźniaczą (optymiści...). A miałyscie stymulację miesiąc po miesiącu? Ja mam torbielkę, która za nic nie chce się wchłonąć. robiłam wyniki na markery- wyszło ok i byłam u super specjalistki od onkologii i powiedziała, że niektóre całe życie mają i żeby nic nie robić z tym. tylko robić swoje. Ale boję się tych stymulacji.
adunnnia90
Jak tam dziewczyny nastawienia, humory bo ja jestem pelna optymizmu wlasnie nalalam sobie lampke czerwonego winka [emoji2] [emoji4]
bertha
Dziewczyny a ktoras z Was miala iui na naturalnym cyklu?
Ja miałam 2 dni temu na naturalnym, jedynie z pregnylem.
Jak sie teraz nie uda to w grudniu nie podejdziemy bo będziemy w czasie owu na wyjeździe.. takze dopiero w styczniu i wtedy na clo bedzie.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
no powiem Ci ze ja jestem mega pozytywnie nastawionaJak tam dziewczyny nastawienia, humory bo ja jestem pelna optymizmu wlasnie nalalam sobie lampke czerwonego winka [emoji2] [emoji4]
Bertha to trzymam kciuki!Ja miałam 2 dni temu na naturalnym, jedynie z pregnylem.
Jak sie teraz nie uda to w grudniu nie podejdziemy bo będziemy w czasie owu na wyjeździe.. takze dopiero w styczniu i wtedy na clo bedzie.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adunnnia90
To tak jak ja! [emoji2] musimy mieć prezent pod choinkę[emoji2] [emoji4]no powiem Ci ze ja jestem mega pozytywnie nastawiona
Podziel się: