reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Bertha 3mamy kciuki!!!
emoji110.png
emoji110.png
emoji110.png

reklama
Witaj Cassiah :) Mam 31 lat i staramy sie o pierwsze dziecko. Nie mieszkam w Polsce i czytam forum z ciekawoscia zeby tez troszke porownac jak to wyglada tutaj i w Polsce. My trafilismy do kliniki nieplodnosci w kwietniu tego roku po ponad roku staran bez rezultatu. Wszytskie moje badania wyszly dobrze, hormony, testy po stosunku, hsg- wszystko dorozne. Owulacja tez wyglada ok. Maz i jego speram tez bardzo dobrze. Tak ze nawet nie wiem co jest nie tak :) Po badaniach lekarz zaproponowal IUI, stierdzil ze zaczynamy odrazu ze stymualcja i wlasnie starujemy. Zaczelam sie kluc gonalem pare dni temu i czekam do czwartku zeby sprawdzic co tam rosnie :)

Mika to tak samo jak u mnie, wszystkie badania dobrze i lekarz w koncu zlecil iui. Niestety jedna nieudana za mna :( Teraz szykuje sie do nastepnej. Nie wiadomo jaka iui ma skutecznosc w przypadku nieplodnosci nieznanego pochodzenia ale mysle ze warto sprobowac szczegolnie ze u mnie jest bezplatna (tez nie mieszkam w Polsce :) ). Trzymam kciuki! :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Mika to tak samo jak u mnie, wszystkie badania dobrze i lekarz w koncu zlecil iui. Niestety jedna nieudana za mna :( Teraz szykuje sie do nastepnej. Nie wiadomo jaka iui ma skutecznosc w przypadku nieplodnosci nieznanego pochodzenia ale mysle ze warto sprobowac szczegolnie ze u mnie jest bezplatna (tez nie mieszkam w Polsce :) ). Trzymam kciuki! :)

Cassiah, dokladnie tak jak u mnie- IUI pokrywa ubezpieczenie wiec trzeba probowac :) I zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. Trzymam kciuki za Twoja druga :)

LISTOPAD

29 - bertha - IUI
29 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna

GRUDZIEŃ

01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
01 - anett - wizyta kontrolna u gin
02 - anett - wizyta kontrolna u gin
05 - Cassiah - monitoring cyklu
05 - adunnia - monitoring cyklu
?? - bertha - beta hcg
23 - luczija - ciążowa wizyta kontrolna
24 - Cassiah - test ciążowy
28 - vadera - przywitanie z córeczką

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie kochane
no jednak wczoraj byłam na posiewie i teraz pytanie do was bo z tego wszystkiego i młynu jaki panował tego dnia u mnie i w gabinecie nie spytalam kiedy wynik.....ile wy czekałyście na wyniki?

Do góry