reklama
Witaj Cassiah Mam 31 lat i staramy sie o pierwsze dziecko. Nie mieszkam w Polsce i czytam forum z ciekawoscia zeby tez troszke porownac jak to wyglada tutaj i w Polsce. My trafilismy do kliniki nieplodnosci w kwietniu tego roku po ponad roku staran bez rezultatu. Wszytskie moje badania wyszly dobrze, hormony, testy po stosunku, hsg- wszystko dorozne. Owulacja tez wyglada ok. Maz i jego speram tez bardzo dobrze. Tak ze nawet nie wiem co jest nie tak Po badaniach lekarz zaproponowal IUI, stierdzil ze zaczynamy odrazu ze stymualcja i wlasnie starujemy. Zaczelam sie kluc gonalem pare dni temu i czekam do czwartku zeby sprawdzic co tam rosnie
Cassiah
Fanka BB :)
Mika to tak samo jak u mnie, wszystkie badania dobrze i lekarz w koncu zlecil iui. Niestety jedna nieudana za mna Teraz szykuje sie do nastepnej. Nie wiadomo jaka iui ma skutecznosc w przypadku nieplodnosci nieznanego pochodzenia ale mysle ze warto sprobowac szczegolnie ze u mnie jest bezplatna (tez nie mieszkam w Polsce ). Trzymam kciuki!
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Mika to tak samo jak u mnie, wszystkie badania dobrze i lekarz w koncu zlecil iui. Niestety jedna nieudana za mna Teraz szykuje sie do nastepnej. Nie wiadomo jaka iui ma skutecznosc w przypadku nieplodnosci nieznanego pochodzenia ale mysle ze warto sprobowac szczegolnie ze u mnie jest bezplatna (tez nie mieszkam w Polsce ). Trzymam kciuki!
Cassiah, dokladnie tak jak u mnie- IUI pokrywa ubezpieczenie wiec trzeba probowac I zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. Trzymam kciuki za Twoja druga
zuzik85
LISTOPAD
29 - bertha - IUI
29 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
GRUDZIEŃ
01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
01 - anett - wizyta kontrolna u gin
02 - anett - wizyta kontrolna u gin
05 - Cassiah - monitoring cyklu
05 - adunnia - monitoring cyklu
?? - bertha - beta hcg
23 - luczija - ciążowa wizyta kontrolna
24 - Cassiah - test ciążowy
28 - vadera - przywitanie z córeczką
29 - bertha - IUI
29 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
GRUDZIEŃ
01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
01 - anett - wizyta kontrolna u gin
02 - anett - wizyta kontrolna u gin
05 - Cassiah - monitoring cyklu
05 - adunnia - monitoring cyklu
?? - bertha - beta hcg
23 - luczija - ciążowa wizyta kontrolna
24 - Cassiah - test ciążowy
28 - vadera - przywitanie z córeczką
Ostatnia edycja:
zuzik85
A wpisać jakieś terminy?Zuzik wywal mi test bo mi nie pel pecherzyk. bedzie kolejna IUI
reklama
Podziel się: