reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jakie dobre wieści :) w końcu się komuś/Cytry udało... Gratuluje :)
Ja dziś odebrałam wyniki hsg i jajowody mam drożne (ale chyba coś przepchało bo bolało jak cholera). Jutro ide do kliniki na usg aby sprawdzić ile ma pęcherzyk. W tym miesiącu próbujemy naturalnie tak na świeżo po hsg... Jak nie wyjdzie to idziemy znowu w grudniu na iui, ale na cyklu naturalnym, bo boję się bliźniaków :oo:

Cytry gratulacje !!! [emoji173][emoji173][emoji173] Widzisz, do 3 razy sztuka :) Ile w sumie czasu staraliscie sie o dzidziusia? :)

Pierwszy raz trafiłam do invicty w marcu tego roku. A w sierpniu miałam pierwszą inseminację.
Trudno mi uwierzyć w to, że się udało. Starałam się myśleć pozytywnie, wkręcałam sobie, że tym razem się uda. I się udało! Ale wiem, że to dopiero początek drogi i bardzo chciałabym, żeby wszystko było dobrze. Dzięki dziewczyny za wsparcie :*

Cytry dołączam do gratulacji. Teraz już nie wolno Ci myśleć o tym co może być nie tak. Masz być pełna samych dobrych myśli i oczekiwań :))))) Oj, jak łatwo się to pisze:)

Cytry, a ty jak miałaś IUI robione? Cykl stymulowany clo czy naturalny, z pregnylem/ovitrelle? I ile miał pecherzyk przy podaniu pregnylu i po ilu godzinach IUI?

Cytry, a jak szybko poszliście do invicty od początku starań i co lekarze wskazywali jako przeszkodę w zajściu?

reklama
Do góry