reklama
Jakie dobre wieści w końcu się komuś/Cytry udało... Gratuluje
Ja dziś odebrałam wyniki hsg i jajowody mam drożne (ale chyba coś przepchało bo bolało jak cholera). Jutro ide do kliniki na usg aby sprawdzić ile ma pęcherzyk. W tym miesiącu próbujemy naturalnie tak na świeżo po hsg... Jak nie wyjdzie to idziemy znowu w grudniu na iui, ale na cyklu naturalnym, bo boję się bliźniaków
Ja dziś odebrałam wyniki hsg i jajowody mam drożne (ale chyba coś przepchało bo bolało jak cholera). Jutro ide do kliniki na usg aby sprawdzić ile ma pęcherzyk. W tym miesiącu próbujemy naturalnie tak na świeżo po hsg... Jak nie wyjdzie to idziemy znowu w grudniu na iui, ale na cyklu naturalnym, bo boję się bliźniaków
Cytry
Początkująca w BB
Cytry gratulacje !!! [emoji173][emoji173][emoji173] Widzisz, do 3 razy sztuka Ile w sumie czasu staraliscie sie o dzidziusia?
Pierwszy raz trafiłam do invicty w marcu tego roku. A w sierpniu miałam pierwszą inseminację.
Trudno mi uwierzyć w to, że się udało. Starałam się myśleć pozytywnie, wkręcałam sobie, że tym razem się uda. I się udało! Ale wiem, że to dopiero początek drogi i bardzo chciałabym, żeby wszystko było dobrze. Dzięki dziewczyny za wsparcie :*
Cytry
Początkująca w BB
Zobaczysz, Tobie też się uda!!! :*cytry gratuluje trzymam &&&& za dalszą droge ciesze się ze chociaż tobie za trzecim razem się udało nie tak jak mnie
reklama
Podziel się: