reklama
bertha
Fanka BB :)
a jakiej wielkosci pecherzyk byl przy podawaniu ovitrelle?bertha, ja miałam po 33 godzinach od podania Ovitrelle i wyglądało na to że już albo pęka albo pęknie max do rana (miałam iui o 17tej).
bertha
Czyli rano pewnie byl podobny do mojegoByłam na usg wieczorem koło 19tej i był 19mm, a o 8 rano był zastrzyk
jej, oby u mnie nie bylo za pozno to IUI...
Cassiah
Bertha w razie czego dzialajcje i dzisiaj Ja mialam po ok 34 h od zastrzyku i jeszcze nie byl pekniety ale juz gotowy do pekniecia lada chwila Tak czlowiek sie zawsze zastanawia nad wszytkim podczas staranek zamiast po prostu wyluzowac ale wiem ze to prawie niemozliwe...
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Ja zawsze mam te same mysli w glowie...[emoji20]Cytry! i jak wynik bety??
Dziewczyny, a ja zaczynam standardowy stres - czy nie za pozno IUI, czy pecherzyk nie peknie zawczasu....?
Jak mialyscie wy? ja mialam podany pregnyl przy pecherzyku ok 20mm i po ok 35h bede miala IUI. A jak to wygladalo u was i komu zdarzylo sie ze okazalo sie ze pecherzyk po tym czasie juz byl pekniety?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
No właśnie cassiah ten stres i spięcie sa najgorsze....czemu to tak nie idzie sie wyluzowac i nierozmyslac?Bertha w razie czego dzialajcje i dzisiaj Ja mialam po ok 34 h od zastrzyku i jeszcze nie byl pekniety ale juz gotowy do pekniecia lada chwila Tak czlowiek sie zawsze zastanawia nad wszytkim podczas staranek zamiast po prostu wyluzowac ale wiem ze to prawie niemozliwe...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Cytry
Początkująca w BB
Cytry! i jak wynik bety??
Dziewczyny...oni chcą mnie wykończyć. Nie ma jeszcze tych wyników. Odświeżam stronę co chwilkę jak nienormalna. Jak już będą - dam znać na pewno. O ile wcześniej nie padnę na zawał.
Jeśli chodzi o pęcherzyki - zastrzyk miałam zazwyczaj na 35 godzin przed iui. Za pierwszym razem oba pęcherzyki pękły wcześniej (miałam wrażenie, że przed samym zabiegiem bo czułam kłucie). Za drugim razem jeden pękł przed zabiegiem, drugi po. A tym razem było tak, że dwa pękły przed zabiegiem a trzeci w trakcie.
reklama
Podziel się: