Cassiah
Fanka BB :)
Zuzik ja na to nie patrze jak na przegrywanie, tylko uwazam ze po prostu nie jestem w goracej wodzie kąpana. Ja juz czekam na ciaze prawie dwa lata i przez ten czas nauczylam sie cierpliwosci. Po co isc na bete juz 11 dni po owu skoro moze nie wyjsc? Dla mnie to jest klocie sie na darmo. Jesli ma byc ciaza to bedzie i nikt jej tego nie zabierze, czy sprawdzi hormon teraz czy kilka dni pozniej nie ma wplywu na dziecko. Nawet nie wiesz jaka przykrosc mi sprawilas kwestionujac moje pragnienie dziecka. Nie wiesz przez co przechodze. I ile juz bolesnych zabiegow i wyrzeczen zrobilam w tym celu. Przy tym "kłócie sie" to jest pestka! Moj instynkt macierzynski trwa juz 4 lata. 2 lata czekalam na chlopaka az sie zgodzi na dziecko a teraz nastepne dwa lata czekam az okres sie nie pojawi, w miedzy czasy patrzac na wszystkich znajomych jak zachodza, rodza, drugi raz zachodza i spelniaja sie im moje marzenia. Zastanow sie nastepnym razem bo to ze uwazam ze nie warto jak szalonym robic sikancow czy badac krew zamiast odczekac kilka dni to nie znaczy ze nie pragne dziecka jak niczego innego na swiecie... I jesli by mi to cos dalo to dalabym sobie noge obciac na zywca zeby tylko sie udalo... [emoji22][emoji22][emoji22]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom