reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.

LISTOPAD

09 - kamisia - ciążowa wizyta kontrolna
10 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
12 - aska1205 - beta hcg
12 - bertha - test ciążowy "s"
12 - pippi - beta hcg
14 - beti - ciążowa wizyta kontrolna
16 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
17 - katharina - wynik testu Pappa
20/22 - Paulka - beta hcg
23 - Cikulinka - beta hcg
? - cassiah - beta hcg
28 - M26 - przyjęcie do szpitala
29 - M26 - przywitanie z synkiem

GRUDZIEŃ

01 - katharina - ciążowa wizyta kontrolna
28 - vadera - przywitanie z córeczką

reklama
Hello zatem byłam dzis w innej klinice. w inviccie tylko in vitro in vitro.. w czw ide na kontrole jak rosnie pecherzyk. insemnacja jakos w nast tyg :) ktoras ma podobny termin inseminacji ?:)

Anett wszystko zależy od tego w czym lezy problem. Nam przedstawiono opcje i sami zrezygnowaliśmy z iui bo szkoda nam było czasu (w naszym przypadku były bardzo marne szanse powodzenia). A, że to klinika specjalizująca się w ivf to kusi, to swoją drogą:)

M26 ja nie mówiłam o tym, że się idzie na ciśnienie (co na patologii gdzie większość pań ma nakaz leżenia plackiem i tak jest dziwne) tylko o tym, że kobiety dostawały ciśnieniomierz i miały sobie to ciśnienie mierzyć same:) Co do badań u nas było ktg w zależności od zagrożenia: 2-3 razy dziennie, ciśnienie 2 razy dziennie, a tętno płodu cały dzień co 3 godziny (łącznie z nocą) . I dwie położne (a tyle jest na zmianie w normalny dzień - w wolny jedna) daje radę bez łaski:) Ale tak , żeby nie być zupełnie subiektywnym: na fejsbuniu panie sobie też chwalą Borowską , więc wszystko zależy od przypadku. Grunt to urodzić i szybko do domu:)))

Cassiah no to zaciskamy kciuki za pozytywny wynik.

anett96 ale byłaś w innej klinice i co ci powiedzieli?

M26 no czekałam na wiadomości od ciebie. dobrze że szyjka się trzyma i oby tak dalej. a Chłopiec duży a jeszcze 3 tyg to w oczach będzie rósł:)

Kamisiu &&& za dzisiejsze widoczki:). o której wizyta?

Magda na 12,kurde w nocy się budziłam potem nie mogłam zasnąc,a na koniec śniło mi się,że urodziłam chłopca i dziewczynkę. Ta moja głowa ostatnio szaleje i to nieźle...

Magda na 12,kurde w nocy się budziłam potem nie mogłam zasnąc,a na koniec śniło mi się,że urodziłam chłopca i dziewczynkę. Ta moja głowa ostatnio szaleje i to nieźle...
Ach te sny...glowa tak plata figle ze szok. Niby sny sie czyta odwrotnie. A mi sie wczoraj snilo ze urodzilam corke a dzis ze chlopca. I jak tu byc madrym...

Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną droga i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.

LISTOPAD

09 - kamisia - ciążowa wizyta kontrolna

10 - vadera - ciążowa wizyta kontrolna
12 - aska1205 - beta hcg
12 - bertha - test ciążowy "s"
12 - pippi - beta hcg
14 - beti - ciążowa wizyta kontrolna
16 - Pyreczka - ciążowa wizyta kontrolna
17 - katharina - wynik testu Pappa
20/22 - Paulka - beta hcg
23 - Cikulinka - beta hcg
? - cassiah - beta hcg