reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
no to po dzisiejszej ocenie a jest to 12dc. pecherzyk ma 14mm są i mniejsze ale maja po 9,8mm no po telefonie do pani doktor odpowiedz w sobote kontrola owulacji a w niedziele inseminacja w zaloeznosci od tego jak urośnie .....mam stresa i to coraz wiekszego

reklama
Cikulinka to jestesmy w podobnej sytuacji - u mnie iui raczej w sobote :D Ja b dobrze zareagowalam na stymulacje Clo i mimo ze dzis dopiero 8dc to juz mam dwa pecherzyki spore - 15mm i 12mm :) Tak bym chciala zeby oba w sobote pekly i sie zaplodnily :D Ale oczywiscie z pojedynczej ciazy tez bede przeprzeprzeeeeszczesliwa :) Moj dr nie pracuje w weekend ale powiedzial ze przyjedzie specjalnie dla mnie do szpitala kochany!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

A jakie macie endometrium na tym etapie cyklu? Ja miałam dzisiaj 14,4mm, nierówne, owu wczoraj chyba. Ginowi sie endo nie podobało bo za grube i nierówne :( nie wiem czy jest szansa na zagnieżdżenie w takim endo...

no to po dzisiejszej ocenie a jest to 12dc. pecherzyk ma 14mm są i mniejsze ale maja po 9,8mm no po telefonie do pani doktor odpowiedz w sobote kontrola owulacji a w niedziele inseminacja w zaloeznosci od tego jak urośnie .....mam stresa i to coraz wiekszego

Ja tez wczoraj bylam na wizycie w 9dc i mam 3 pecherzyki:19,15,12 wiec mam nadzieje ze w sobote wszystko sie uda!!!:)
Za was tez trzymam kciuki!!!

A jakie macie endometrium na tym etapie cyklu? Ja miałam dzisiaj 14,4mm, nierówne, owu wczoraj chyba. Ginowi sie endo nie podobało bo za grube i nierówne :( nie wiem czy jest szansa na zagnieżdżenie w takim endo...
Ja endo wczoraj 8mm ale dostalam progynove zeby do soboty sie podbudowalo jeszczee

reklama
Do góry