reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
kath a może Ty powinnaś zmienić lekarkę? przecież dopiero początek ciąży, a bedziesz się z nią spotykała co mc. bardzo dużo w tobie złych emocji, życzę ci żeby obecność twojego męża wreszcie to zmieniła.
no i &&& za dzisiejsze badania

vadera jak zwykle się z tobą zgadzam
teksty są nieraz powalające. jak wybieraliśmy się na badania w III trymestrze to usłyszałam od młodej mamy," po co? nie szkoda wam kasy? przecież i tak dziecko już jest tak duże że nie zrobi wam ładnego zdjęcia":szok: byłam zaskoczona bardzo. powiedziałam że to przecież nie sesja zdjęciowa tylko badania lekarskie. po badaniach pierwsze pytanie, to nie czy wszystko w porządku tylko "i co zrobił wam zdjęcie? nie? mówiłam że już nie zrobi. szkoda było pieniędzy"
zaskoczyło mnie też jak odwiedziła mnie sąsiadka która ma tp dwa tygodnie po mnie i ona była tylko na drugich badaniach:confused:

udanego dnia dla wszystkich:)

reklama
Vadera ja na szczęście z podjęzykową daje jakoś radę :-)

Sloneczko nie martw się,tak jak kobietki pisały lekarz nie ma prawa nic mówić !

Jolancik wielka szkoda,a czy prywatna IUI wchodzi w grę?

Cassiah pomyślnych widoków &&&&

Berta a nóż się uda hehe :-)

Cikulinka odwagi i siły do walki życzę !!!!

Marzen śnieg brrrrr,nie lubię bardzo !!

My dziś idziemy do domuuuuuu :-) Dzidziuś odpowiednich rozmiarów jak na swój wiek,jeny już główka ładnie się kształtuje i widać że to główka,moje Maleństwo :-)

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Pappa to teraz już formalność. Ale dziwnie bo mi kazali badania krwi specjalnie wcześniej zrobić żeby mieć już na usg dzięki czemu miałam wsio wyjaśnione 1 dnia.

Kamisiu dzięki nowoczesnej technologii. Dla mnie to był i jest szok, że na tym etapie tak już wsio widać:) Nadal to kijanka na kijku ale już podzielona na partie:)))

Kath no to super wieści !

Vadera no taki mały bałwanek już z wyraźniejszą główką :-) jak w domu się odpoczywa? :-) ja liczę godziny już hehe

reklama
Kath no to super wieści !

Vadera no taki mały bałwanek już z wyraźniejszą główką :-) jak w domu się odpoczywa? :-) ja liczę godziny już hehe

Ciekawiej niż w szpitalu:p Ale 5 dni leżenia plackiem daje się we znaki. Poszłam do apteki za rogiem wykupić sobie dupka. Jak wyprawa na Moun Everest! Leżę uczciwie tyle ile daję rade i tyle, ile młody z ogonem mi pozwala (czasem muszę się rzucić sciągnąć go np. z kuchenki..) Ale wiadomo: jeść sobie człowiek musi zrobić sam, a to włączyć pralke albo umyć po sobie naczynia. Dążę do tego, że na pewno więcej się ruszam niż w szpitalu a co a tym idzie mała się rusza mniej... Nie ukrywam, mam małe panic attack-i. Ale kurde, jak bym się nie ruszała wcale to musiałabym komuś zapłacić żeby za mnie urodził:/
Tak jak już wspominałam: przypadki jakie można spotkac/usłyszeć na patologii ciąży zostają w głowie strasznie:( Wiem, że wiele z was miało równie straszne przeżycia, ale tutaj tylko o nich czytam. Tam można je prawie "dotknąć" nagle staje się realne, że to możemy też być my... Oby do grudnia.

Do góry