reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nou z zza wysoką prolaktyną to Ci i cudotwórca nie pomoże. Ja ją zaczęłam zbijać jeszcze zanim pomyślałam o jakimkolwiek wspomaganiu. Może nawet to by wystarczyło, ale trafiłam właśnie na lekarza o jakim pisała Zuzik. Dwa lata mi dokładał specyfików, bez konkretnego sprawdzania ich działania i powtarzał, że nam to wystarczy odrobina szczęścia... Jego podejście zaowocowało ivf bo jak w końcu trafiliśmy do lekarza, który zlecił konkretne badania to się okazało, że u obojga wyniki poleciały na łeb na szyję:/ A specyfików mniej brałam przu stymulacji niż z jego zalecenia:/
Także czytaj co Ci Zuzik i Magda prawią bo bardzo mądrze piszą.

Kath jak się czujecie?
Beti gdzie zniknęłaś?

Pozdrawiam wszystkie serdecznie. Ja dziś mam cudowny dzień bo udało mi się do kobyły dotrzeć po długiej przerwie. Grube jesteśmy obie tak samo :D

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny dawno mnie nie było...
gratuluje wszystkim którym się udało:)..... i trzymam kciuki za całą reszte
mialam robić test 23 ale nie wytrzymałam zrobiłam sikacza i niestey nic nie wyszło:( czekam na okres w takim razie łudząc się ze może nie przyjdzie....kurcze dlaczego to takie ciężkie
przepraszam ze tak marudze

dziewczyny dawno mnie nie było...
gratuluje wszystkim którym się udało:)..... i trzymam kciuki za całą reszte
mialam robić test 23 ale nie wytrzymałam zrobiłam sikacza i niestey nic nie wyszło:( czekam na okres w takim razie łudząc się ze może nie przyjdzie....kurcze dlaczego to takie ciężkie
przepraszam ze tak marudze
Jeżeli czytasz nasze forum, to nie raz pisałyśmy, że sikańce tak wcześnie nie wychodzą. Poczekaj do 23 i zrób test z krwi. Wtedy będziesz pewna. Nadzieja umiera ostatnia! &&&&&&

reklama
Do góry