reklama
zuzik85
Fanka BB :)
Bertha &&&&&&&& Od Adasia też, małe ale skuteczne &&&&&
kamisia871
M o jaaaa, ostatnie tygodnie i będziesz tulić łobuza
Zuzik no tak jakoś wyszło, że mała tajemnica była oby faktycznie wszystko na spokojnie było....chociaż chore sny to mnie psychicznie wymęczą !!
Bertha kciuki !! Kolejny krok będziesz miała już za sobą !!
Mnie męczą potworne mdłości już od ponad tygodnia !!!!! Brzuchowy stworek mnie nie oszczędza...nie wiem na co mam w ogóle patrzeć do jedzenia, nie wspominając o samym jedzeniu, wrrr. Jednak wytrwam wszystko (w sumie nie mam innego wyjścia ) .
Zuzik no tak jakoś wyszło, że mała tajemnica była oby faktycznie wszystko na spokojnie było....chociaż chore sny to mnie psychicznie wymęczą !!
Bertha kciuki !! Kolejny krok będziesz miała już za sobą !!
Mnie męczą potworne mdłości już od ponad tygodnia !!!!! Brzuchowy stworek mnie nie oszczędza...nie wiem na co mam w ogóle patrzeć do jedzenia, nie wspominając o samym jedzeniu, wrrr. Jednak wytrwam wszystko (w sumie nie mam innego wyjścia ) .
kamisia871
Magda z próbami wymiotów jednak kończą się bez nich.
U nas pogoda okropna :-(
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
zuzik85
Kamisiu, doskonale wiem co przechodzisz Ja ratowałam się waflami ryżowymi, flipsami i wodą. Tylko to mi przyjmowało przez około 1,5 miesiąca. A lekarz polecił mi takie tabletki dla kobiet w ciąży Prevomit. One zawierają imbir, a ten działa przeciw mdłościom i wymiotom. Oczywiście możesz spróbować naturalny imbir zjadać lub ten sproszkowany dodawać sobie do wodyMagda z próbami wymiotów jednak kończą się bez nich.
&&&&&&, będzie silny dzidziuś!
katharina203
Czesc dziewczyny. Jestem juz w domu. W szpitalu lezalam od niedzieli i nic nie wiem. Wypisali mnie bez wypisu bo dzis nie zdaza go zrobic. Crp jak pisałam mi wzroslo i to olali...swedzenie i pieczenie sromu olali...we wtorek w moczu mialam bardzo liczne bakterie choc podmylam sie nawet takim od nich specjalnym wacikiem czyms nasaczonym a w posiewie z srody nic nie stwierdzono...nie mam juz sily na te szpitale. Nie chce mi sie juz nawet kontaktu z moja gin. Poczekam do 2 listopada do wizyty. Nie mam juz ochoty na nic...
Przepraszam ze tylko o sobie...ale wpadlam w jakas apatie...
Przepraszam ze tylko o sobie...ale wpadlam w jakas apatie...
reklama
Podziel się: