reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kamisiu!!!! Ale gębą mi się cieszy!!!! Gratulacje kochana!! Co za wspaniala wiadomość.

A u nas.. Niby wszystko ok, choć dzisiaj gorszy dzień, brzuch dziwne boli. Oby to bylo chwilowe. Kompletuje ostatnie rzeczy i muszę zebrać się do spakowana torby.

reklama
KAMISIU tosz to wiadomość miesiąca!!!! Gratulacje i teraz to już samych dobrych wizyt i monitów. Muaaaaaaaaa:*******

Kath a bo to pewnie trzymają w razie w bo z in vitro skoro się nie znają :) Za chwilkę będziesz wdomu spowrotem z kropkiem:)

M ja was z Madzią podziwiam, że wy z takim spokojem o tym pakowaniu i komletowaniu. Ja mam wrażenie,że jestem w lesie i bez jakiejś magicznej listy będę miałą same niepotrzebne rzeczy a tych potrzebnych szukała po czasie:/

Kamisia, ale sie ukrywalas!! Gratulacje!! :)
Podzielisz sie zdjęciem stwora? :)

Kath, mi w ciąży gin zalecał aplikowanie luteiny doodbytniczo. Jak masz wątpliwości czy ci nie drażni luteina to moze spróbuj doodbytniczo.

Kobietki dziś chyba dzień dobrych wiadomości :)
W końcu coś ruszyło na naszym forum :).oby tylko już same pozytywne wiadomości były :)
Kamisiu a który to tydzień jeśli można wiedzieć?
Pyreczko na kiedy termin?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamisiu serdecznie Ci gratuluje, całuje i trzymam kiciuki za kolejne miesiące...
Pyreczko gratuluje serducha!! :)

Hmm... cieszę się, że Wam wszystkim się udaje... ale jednocześnie czytając o Waszych kolejnych sukcesach ciążowych- ja ryczę... :( bo stoję w martwym punkcie, u mnie nic nie idzie, nic się nie udaje... nie wiem już nawet co mam robić.... :( nigdy nie byłam w ciąży i na to wychodzi, że nie będę... a też chciałabym móc z Wami i innymi podzielić się wiadomością o dwóch kreskach, serduszku, czy kompletowaniu wyprawki... dziś siedząc w przychodni przed wizytą u ginekologa ciężarne rozmawiały o imionach, o zapinaniu w pasy w aucie, o zgadze i innych rzeczach, których ja nigdy nie doświadczę... :( jest mi tak strasznie, ciężko i smutno... aż dławię się od płaczu... przepraszam, że tak wylewnie ale potrzebowałam to z siebie wyrzucić... :(

reklama
Dziękuję wszystkim bardzo mocno :-) ot taką miałam małą tajemnicę:-)

M który tydzień macie?

Berta póki co na zdjęciu usg nic ciekawego nie mam,a z drugiej strony nie chciałabym jakiś przykrości zrobić którejś ze staraczek bo wiem,że mimo radości ból w serduchu gdzieś tam jest

Pyreczko no to kolejne piękne wieści u nas :-D gratulacje !!!! A u Ciebie który to tydzień?

Marzen ja mam 8 tydzień (7t3d),a termin znowu na czerwca i oby wszystko było ok...

Nou dobrze Ciebie rozumiem,jest radość ale i ból w serduchu. Proszę nie zakładaj,że nie będziesz miała dzieci!!!! Musisz wierzyć, przyjdzie czas,że nagle coś się ruszy i zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa,wierzę w to i życzę Ci tego !!!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry