katharina203
Fanka BB :)
W niedziele bylo usg a dzis oddalam mocz...to wszystkoKath, trzymaj się... Wiem, że wolałabyś być w domu.
A robią Ci usg albo jakieś badania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W niedziele bylo usg a dzis oddalam mocz...to wszystkoKath, trzymaj się... Wiem, że wolałabyś być w domu.
A robią Ci usg albo jakieś badania?
Czuje sie dobrze...brzuch standardowo pobolewa ale plamien nie mam...jak dostane wynik posiewu to napewno mnie wypisza mam nadzieje ze z antybiotykiem do domu...jak nie to uciekam stad...Kath: tak jak dziewczyny napisały. Szpital ze średniowiecza. IVF to sztuczne zapłodnienie ale ciąża taka sama:/ Kontakt z lekarzem prowadzącm obowiązkowo. Co do luteiny to niestety dużo kobiet tak ma. Nie musisz być wcale uczulona a "delikatna". Ona jak się rozpuszcza to ma grudkowatą konsystencję. Duphaston to sztuczny odpowiednik, lepszy na pewno nie będzie. Najlepszy chyba Lutinus bo on się na gładko rozpuszcza, jest na naturalnej luteinie i dobrze się wchłania (i kosztuje jak za zboże). Ale to i tak Ci lekarz musi przepisać. Do wyboru jeszcze luteina podjęzykowa albo luttagen do połykania.
Na wyniki posiewu jak się spodziewają coś wychodować to tak sie czeka. Nie ma możliwości za bardzo zrobić w jeden dzień.
Powiedzieli coś jeszcze? Czy tylko, że ta infekcja? Bo strasznie dziwne, że Cię trzymają jeszcze (co nie znaczy złe oczywiście!). Lubią Cię chyba