bertha
Fanka BB :)
Ja pilam 2 ale ja mam pco...
To ja na ta torbiel to nr 1 bym potrzebowała?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pilam 2 ale ja mam pco...
Ja na torbiel pilam chyba inna...bo jak lezalam w szpitalu to mi rodzina znalazla i skompletowala w zielarskim...w srode ci przesle sklad jak znajde w domu... pewnie picie ziol nie zaszkodzi choc wydaje mi sie ze lek mial wiekszy wplyw na znikniecie torbieli...To ja na ta torbiel to nr 1 bym potrzebowała?
I co teraz...dzwonilas do szpitala?@ przylazla ....
Plamienia narazie ustąpiły bo luteina jak wyplywa to jest biala...odpukac...a co do objawow to nie mam zadnych...mam nadzieje ze tam w srodku wszystko dobrze pomimo to...Cikulinka trzymam kciuki za rosnące jajka
Betiiiii cuuuudna A kiedyś wstawiałaś zdjęcie swojej psinki nie? Coś się stało czy teraz dwa psiaki?
Kath jak Twoje plamienia? Jakieś wyczekiwane przez Ciebie objawy się pojawiły ?