reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!

PAŹDZIERNIK

01 - bertha - test ciążowy

03 - omatko - wizyta u gina
03 - kredka - wizyta w sprawie polipa
04 - bertha - przewidywany termin @
05 - kath - wizyta kontrolna ciążowa
12 - omatko - wizyta u gina

LISTOPAD
GRUDZIEŃ

Kogo jeszcze dopisać?

reklama
U mnie dzisiaj biel vizira. Nadzieja jeszcze nie umarła, 3 dni do @
Nie mysl ze zapomnialam o twoim pytaniu...szukalam w dokumentach co to byl za lek...a wiec jak wyladowalam w szpitalu z torbiela krwotoczna 6cm to dostawalam przez tydzien relanium i chcieli robic laparoskopie. Wyposalam sie na wlasne zadanie i moj gin przepisal mi lek Orgametril. Do tego na necie znalazlam sklad mieszanki z kilkunastu ziół przeciw torbielom i tak moja torbiel zniknela po tygodniu bez operacji

Nie mysl ze zapomnialam o twoim pytaniu...szukalam w dokumentach co to byl za lek...a wiec jak wyladowalam w szpitalu z torbiela krwotoczna 6cm to dostawalam przez tydzien relanium i chcieli robic laparoskopie. Wyposalam sie na wlasne zadanie i moj gin przepisal mi lek Orgametril. Do tego na necie znalazlam sklad mieszanki z kilkunastu ziół przeciw torbielom i tak moja torbiel zniknela po tygodniu bez operacji

Bardzo ci dziękuje! :) poszukam tej mieszkanki na necie. Masz jakies wskazówki, jakiej to marki zioła były?

Bardzo ci dziękuje! :) poszukam tej mieszkanki na necie. Masz jakies wskazówki, jakiej to marki zioła były?
Ja powinnam miec ten przepis w domu ale bede w nim dopiero w srode. Jak znajde to ci przesle. Wszystkie kupione w sklepie zielarskim. Wyszlo mi tego tyle ze bede musiala wyrzucic. @ nie ma to wiem ale robisz dzis test?

Ja powinnam miec ten przepis w domu ale bede w nim dopiero w srode. Jak znajde to ci przesle. Wszystkie kupione w sklepie zielarskim. Wyszlo mi tego tyle ze bede musiala wyrzucic. @ nie ma to wiem ale robisz dzis test?

To moze nie wyrzucaj tylko wrzuć do koperty i do mnie wyślesz? :) Ale oczywiście nie chce sie narzucać, cos postaram sie wyszukać w necie.

@ dopiero 4.09. Dzisiaj test negatywny. Jutro znowu testuje.

To moze nie wyrzucaj tylko wrzuć do koperty i do mnie wyślesz? :) Ale oczywiście nie chce sie narzucać, cos postaram sie wyszukać w necie.

@ dopiero 4.09. Dzisiaj test negatywny. Jutro znowu testuje.
Jezeli tylko chcesz...moge ci tez wyslac jezeli chcesz mieszanke ojca pio na piekne i wartosciowe jajeczka...nie narzucalam sie z ziolami bo myslalam ze pewnie bedziecie sie bac ziol od kogos...odezwe sie w tym temacie w srode...jak bede w domu...

dziewczyny 6 idę chyba do lekarza na ocene ovu, jestem narazie na liście rezerwowej.....jesli urąsna jak ostatnio to może 8 by było iui:)....i mam nadzieje że wreszcie się uda....to będzie moja druga próba tak bym chciała zobaczyć 2 kreski pozdrawiam was i życze miłego weekendu

dziewczyny 6 idę chyba do lekarza na ocene ovu, jestem narazie na liście rezerwowej.....jesli urąsna jak ostatnio to może 8 by było iui:)....i mam nadzieje że wreszcie się uda....to będzie moja druga próba tak bym chciała zobaczyć 2 kreski pozdrawiam was i życze miłego weekendu
Co to jest lista ta lista rezerwowa? Nie wiem o co chodzi

reklama
Aaaaaaa. . .
Moja nowa miłość [emoji173]
Przedstawiam wam Daisy [emoji173]
1475346098579.jpg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475346098579.jpg
    1475346098579.jpg
    93 KB · Wyświetleń: 404
Do góry