reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko czekam z niecierpliwoscia na wiesci od Ciebie:-* trzymam mocno kciuki. Pomacham do Was wszystkich za chwile bo wlasnie wylatujemy.

Kamisiu nie moge przestac o Was myslec. Tak bardzo sie ciesze:-)

reklama
Witaj Niebajko!
Szczerze mówiąc to nie wiem jeszcze... Każdy szpital coś. Jest mozliwość, że zdecyduję jak zacznę rodzić:p
Na dzień dzisiejszy wacham się między Brochowem i Klinikami a jak ognia unikać będę Borowskiej. Chociaż to takie odczucia mi zostały po głupim czytaniu komentarzy o szpitalach zamiast przeczytać tylko stopnie R danych jednostek:/

Vadera, a jakiego gina polecasz we Wro?

Vadera, a jakiego gina polecasz we Wro?

Bertha szczerze nie wiem. Ja pozostałam przy swoim z kliniki. 10 razy się przymierzalam do zmiany bo drogo, bo coś tam, nawściekałam się ale suma summarum póki co nie żałuję, że jednak zostałam. Moje znajome korzystają z Tomasza Michalika, ale zaczęły już będąc w ciąży. Mogę za to odradzić z pełną odpowiedzialnością Arkadiusza Szpyrko. Kobiety go uwielbiają (ja też jeszcze niedawno). Jako lekarz/ginekolog codzienny do rany przyłóż. Jako lekarz do problemów z bezdzietnością : Broń Cię Panie Boże. I to jest obecnie moje zdanie oraz dwóch endokrynologów i mojego lekarza prowadzącego (choć żadne z nich nazwiska jego nie poznało).

Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!

WRZESIEŃ

DZISIAJ ANIKA PIERWSZY RAZ ZOBACZY I PRZYTULI SWOJĄ POLĘ!

26 - omatko - wizyta u gina

PAŹDZIERNIK

01 - bertha - test ciążowy
03 - omatko - wizyta u gina
04 - bertha - przewidywany termin @
05 - kath - wizyta kontrolna ciążowa
12 - omatko - wizyta u gina

LISTOPAD
GRUDZIEŃ

Kochane, dzisiaj wszystkie myślimy ciepło o Anice i Poli ;)

P.S mam pytanie, bo potrzebuję burzy mózgów ;) Od środy (20dc) plamiłam - niewiele. Dziś ewidentnie przyszła @. Jak liczyć cykl? Dziś pierwszy dzień czy w środę?

reklama
Do góry