reklama
bertha
Fanka BB :)
Witaj Niebajko!
Szczerze mówiąc to nie wiem jeszcze... Każdy szpital coś. Jest mozliwość, że zdecyduję jak zacznę rodzić
Na dzień dzisiejszy wacham się między Brochowem i Klinikami a jak ognia unikać będę Borowskiej. Chociaż to takie odczucia mi zostały po głupim czytaniu komentarzy o szpitalach zamiast przeczytać tylko stopnie R danych jednostek:/
Vadera, a jakiego gina polecasz we Wro?
vadera
Vadera, a jakiego gina polecasz we Wro?
Bertha szczerze nie wiem. Ja pozostałam przy swoim z kliniki. 10 razy się przymierzalam do zmiany bo drogo, bo coś tam, nawściekałam się ale suma summarum póki co nie żałuję, że jednak zostałam. Moje znajome korzystają z Tomasza Michalika, ale zaczęły już będąc w ciąży. Mogę za to odradzić z pełną odpowiedzialnością Arkadiusza Szpyrko. Kobiety go uwielbiają (ja też jeszcze niedawno). Jako lekarz/ginekolog codzienny do rany przyłóż. Jako lekarz do problemów z bezdzietnością : Broń Cię Panie Boże. I to jest obecnie moje zdanie oraz dwóch endokrynologów i mojego lekarza prowadzącego (choć żadne z nich nazwiska jego nie poznało).
zuzik85
Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym Twoim życiu!
WRZESIEŃ
DZISIAJ ANIKA PIERWSZY RAZ ZOBACZY I PRZYTULI SWOJĄ POLĘ!
26 - omatko - wizyta u gina
PAŹDZIERNIK
01 - bertha - test ciążowy
03 - omatko - wizyta u gina
04 - bertha - przewidywany termin @
05 - kath - wizyta kontrolna ciążowa
12 - omatko - wizyta u gina
LISTOPAD
GRUDZIEŃ
WRZESIEŃ
DZISIAJ ANIKA PIERWSZY RAZ ZOBACZY I PRZYTULI SWOJĄ POLĘ!
26 - omatko - wizyta u gina
PAŹDZIERNIK
01 - bertha - test ciążowy
03 - omatko - wizyta u gina
04 - bertha - przewidywany termin @
05 - kath - wizyta kontrolna ciążowa
12 - omatko - wizyta u gina
LISTOPAD
GRUDZIEŃ
zuzik85
Kochane, dzisiaj wszystkie myślimy ciepło o Anice i Poli
P.S mam pytanie, bo potrzebuję burzy mózgów Od środy (20dc) plamiłam - niewiele. Dziś ewidentnie przyszła @. Jak liczyć cykl? Dziś pierwszy dzień czy w środę?
P.S mam pytanie, bo potrzebuję burzy mózgów Od środy (20dc) plamiłam - niewiele. Dziś ewidentnie przyszła @. Jak liczyć cykl? Dziś pierwszy dzień czy w środę?
kamisia871
Aniko myślamy dziś z Wami :-) oby wszystko poszło bez komplikacji i zgodnie z planem. Dziś utulisz juź Polę !!!!
reklama
katharina203
Aniko &&&& zeby wszystko bylo dobrze i zebys szybciutko przywitala sie z Pola...
Podziel się: