reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Vadera, można, choć lepiej skonsultuj to z lekarzem. Ostatnio gin mówiła, ze jak twardnienie brzucha nie będzie ustępować,to będzie trzeba wrócić do relanium - wniosek zatem, ze jest tl lek stosowany w ciąży. Ściskam!

Marzeń, mam nadzieję, ze to jednak nic.złego!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Wzięłam teraz trochę ponad połówkę 2-jki na noc bo nie dam rady. Mój ogon nie wrócił nadal a dziś po bardzo krótkiej walce u weta straciliśmy kolejnego kota (ja miałam dwa i teściowa na górze dwa - teraz po jednym). W wielkim skrócie: gdyby nie moje olewactwo jego stanu rano i brak myślenia kiedy przyszedł do nas się pożalić , może by jeszcze żył... Strasznie nie mogę tego przeżyć:((( Teraz mam nadzieję, że maluchy ekspresowo zaczną jeść same bo ja już nie chcę więcej zwierząt poza moją rezydentką. Nie nadawałabym się na dom tymczasowy, zeszłabym nerwowo. Gdyby nie ciąża teraz siedziałabym z Johnym na ogródku i jarała jednego za drugim...

Marzen: punkcja, jak już dziewczyny pisały, jest z jajników i od innej strony niż zastrzyki. Mam nadzieję, że to tylko np. zatrzymanie po za szybko wstrzykniętym zastrzyku (powino się wchłonąć, ale różnie sobie organizmy radzą). Nie pamietam jak to się fachowo nazywa i bazuję na doświadczeiu ze zwierzętami ( nie żebym Cię do konia porównywała :D) w każdym badź razie u futrzaków tak bywa, to i u ludzi pewnie może. Zawsze lepiej spradzić , na ostatnie dni chyba dość była nieszczęścia...

Kredko: bo nie ogarniam od kilku dni wszystkiego: czy z małżem wszystko ok już ?

Vadera ja polecam tabletki Kalms, również dla kobiet w ciąży, jedna na ukojenie, dwie na sen. Nie otepiaja.
Marzen napewno wszystko ok, wątpię żeby punkcja mogła mieć coś z tym wspólnego.

Hej dziewczynki :)
Słyszałyście o tym strasznym przypadku w Brzegu koło Opola?:(
Nasze ciężaróweczki błagam was dbajcie o siebie,leżcie ile się da.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Vadera :-( :-( :-( przykro mi bardzo... a Twoj jeszcze wroci!!

U m bez zmian... jedziemy dzisiaj na kontrole. Spprobuje chyba ogarnac temat badaania w pl. Moze sie uda zrobic zeby mu nerwy sprawdzili

Beti ja nic nie wiem o czym mowisz?

reklama
Do góry