reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Vadera, jesteś "tymczasem" dla kociąt? Też kiedyś miałam kicię na tymczasie. Niestety miała grzybicę przewodu pokarmowego, pojechała do Wawy (fundacja Koci Świat), ale nie przeżyła leczenia...

Nie, na ogół nie jestem tymczasem. Moja rezydentka bardzo dobrze przyjęła nasz drugi ogon, który ktoś nam podrzucił, ale na tym jej cierpliwość się skończyła. Próba dokocenia kolejna skończyła się fiaskiem. Teraz też obwąchała maluchy i wyszła... Poprostu ja z rodziny mam możliwość siedzieć i karmić póki nie przejdą na stały to raz. Dwa opcji zostawienia na dworze na deszczu nie było. Trzy: w schronie mają obecnie mega przekocenie. I tak jakoś...

Załączniki

• kot1.jpg
    kot1.jpg
    101,5 KB · Wyświetleń: 77
  • kot2.jpg
    kot2.jpg
    66,4 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Dzis jestem w inowroclawiu u rodzicow gdzie tez pracuje. Mieszkam w bydgoszczy. Moj samochod stoi przed ich domem a kluczyki do niego pojechaly z moja siostra dopoznania...taki maly peszek :)

Nieeeee. Moje dwie gwiazdy mi w zupełności wystarczą. A w domu i tak jest w sumie kotów sztuk 4 (bo ja nadal wierzę, że mój ogon wróci) bo teściowa ma dwa kocury. Także nie, dziękuję :)

vadera, ale cuda. przypomniałam sobie jak nasz kocur taki maleńki był. dobry człowiek z Ciebie, że tak się zajęłaś. napewno szybko znajdą stały domek:)

reklama
Do góry