reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
SIERPIEŃ

25 - Katharina - transfer śnieżynki
29 - omatkoitrojko - monitoring cyklu

Anika - wizyta kontrolna u gin i wyznaczenie terminu przywitania z Polą

WRZESIEŃ

02 - bertha - @ - ostatnia przed IUI
14 - Pyreczka - wizyta u profesora

Beti - transfer
Bertha - IUI
Anika - przywitanie z Polą

reklama
Ja byłam dziś u internisty i w piątek mam chirurga bo ta grudka w brzuchu nie znika i usg musi być. Możliwe że to wlokniak albo przepuklina :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Marzen, coś nie doczytałam? Jaka grudka?
Przepuklina w początkowej fazie wygląda jak wyczuwalny guzek, który przechodzi przez powłoki brzuszne. Ostatnio dużo czytałam na ten temat bo sama myślałam, że robi mi się po cc.
Oj, koniecznie to skontroluj.
A takie coś może się przez punkcję zrobić? Przepuklina to tak bardziej przez dźwiganie, wysiłek...(a pisałam, nie przemęczaj się na budowie...) Marzen, kciuki &&&&& za dobre wiadomości po usg...

Dziewczyny poradźcie : 21 tc czy mogę wziąść relanium? Od razu mówię, że z pasożytem wszystko ok. Natomiast wydarzyło się kilka innych rzeczy, o których później bo wpadnę znów w histerię. Doradźcie proszę czy mogę bo próy uspokojenia się bez ico spełzają na niczym:(((((((((((((((

reklama
Do góry