reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
SIERPIEŃ

03 - ewikewik - IUI
06 - Bertha - test ciążowy
08 - Vadera - usg połówkowe
8-10 - Buraq - wizyta u gina przed stymlacją
11 - Anika - wizyta u gin
13 - Dream - beta hcg

Beti - transfer

WRZESIEŃ

Katharina - transfer
Bertha - IUI

Lumio, Kredko czekamy na Was

Są z nami:
Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik, dreamscometrue, bertha

Ostatnia edycja:
reklama
zuzik85 można zrobić takie badania, ale to jest ogromny koszt. a i wynik wcale nie będzie miarodajny bo komórka komórce nie równa, każdy zarodek inny, także że tak powiem lipa

Beti wspaniałe wiadomości !!!! &&&&

Kredko ogarniaj dalej Czechy i jazda do przodu tam :)

Vadera no to ciekawe czy przypuszczenia się potwierdzą - mnie przeczucie nie zawiodło. Czyli póki co zostajecie przy tym lekarzu co jesteście?

Beti!!! super! trzymam kciuki.. :)
Dream ja też zrobiłabym betę, na sikańce szkoda kasy.. mi kazał robić 10-11 dni po iui i mówił, że już będzie wiadomo..
Kamisiu, cieszę się, że wypoczęłaś :) a co do tych czarterów to raczej nie polecam tej firmy z której braliśmy, niby wszystko ok ale jacyś tacy niemili i czepliwy, a nic nie popsulismy!

a mi dziś krew zawrzała, jak pisałam czekamy na kariotypy, mówili przed badaniem ze czeka sie 3 tygodnie, więc jak wyliczylismy mielibysmy ten tydzien na wizytę u genetyka, zresztą nie zwlekalismy tylko oddaliśmy krew od razu jak się dowiedzielismy, że 3 iui sie nie udało.. Mój TZ wyniki ma a ja nie.... Więc zadzwoniłam i pytam dlaczego tak jest a ona mi na to że czeka się 21 dni roboczych i te dni liczy się nie od oddania czyli bedą pewnie 11-12 sierpnia... sraty taty, wqrzyłam się bo czuję pod skórą że mi kit wciska, poza tym oddawaliśmy krew z TZ razem, a on wyniki ma, no i o dniach roboczych nie mówi się 3 tygodnie.. a najgorsze jest to ze przesunie się wszystko o miesiąc :(((( bo @ najpewniej 8 sierpnia i powinniśmy iśc do gina 8-10 sierpnia a mamy być już po genetyku na tej wizycie:( no i jak zwykle psycha mi nawala, bo mysle ze jak on ma i jest wszystko w porzadku to skoro moich nie ma to moze cos jest nie w porzadku... :( ehhhh wyżaliłam się...

Dream ja też zrobiłabym betę, na sikańce szkoda kasy.. mi kazał robić 10-11 dni po iui i mówił, że już będzie wiadomo..
Kamisiu, cieszę się, że wypoczęłaś :) a co do tych czarterów to raczej nie polecam tej firmy z której braliśmy, niby wszystko ok ale jacyś tacy niemili i czepliwy, a nic nie popsulismy!

a mi dziś krew zawrzała, jak pisałam czekamy na kariotypy, mówili przed badaniem ze czeka sie 3 tygodnie, więc jak wyliczylismy mielibysmy ten tydzien na wizytę u genetyka, zresztą nie zwlekalismy tylko oddaliśmy krew od razu jak się dowiedzielismy, że 3 iui sie nie udało.. Mój TZ wyniki ma a ja nie.... Więc zadzwoniłam i pytam dlaczego tak jest a ona mi na to że czeka się 21 dni roboczych i te dni liczy się nie od oddania czyli bedą pewnie 11-12 sierpnia... sraty taty, wqrzyłam się bo czuję pod skórą że mi kit wciska, poza tym oddawaliśmy krew z TZ razem, a on wyniki ma, no i o dniach roboczych nie mówi się 3 tygodnie.. a najgorsze jest to ze przesunie się wszystko o miesiąc :(((( bo @ najpewniej 8 sierpnia i powinniśmy iśc do gina 8-10 sierpnia a mamy być już po genetyku na tej wizycie:( no i jak zwykle psycha mi nawala, bo mysle ze jak on ma i jest wszystko w porzadku to skoro moich nie ma to moze cos jest nie w porzadku... :( ehhhh wyżaliłam się...
Napewno jest dobrze bo musi...

A nie przyjmą was bez tych badań skoro i tak zaraz będą je mieli? Przecież 3/4 dni niewiele zmieni. Pytaj lekarza czy masz się rejestrować bo Ci szkoda czasu. Wydaje mi się, że nie powinno być przeciwwskazań.

reklama
Beti no na takie wiadomosci czekalam:-)

Marzen ja ostatnia iui mialam tok temu a nadal jestem na forum bo chyba bym nie umiala bez Was zyc:-) wiek kochana nie znikaj prosze:-*

Zuzik gratuluje kalendarza mysle ze jestes najlepsza kandydatka:-)

Kamisiu a co myslisz ze tez bys mogla zachaczyc? W sumie to samoloty lataja tam od was i to pewno za grosze:-)

Dream ja to bum juz pewno poszla na bete 10dp :-D ale to ja:-)

Buraq jeszcze jest czas moze beda na dniach.. ale dym i tak mozesz tam robic codziennie:-)

Do góry