G
gość_forum
Gość
Dziewczyny dzwonili 6 się zapłodniło czekamy do jutra ile przetrwa
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny dzwonili 6 się zapłodniło czekamy do jutra ile przetrwa
Marzen... odetchnij pełną piersią, a jak wrócisz do gry, to ze spokojem i bogatym doświadczeniem.Dream to wszystko po tych lekach. Ja odstawiłam i wracam do formy.
Kobietki czy mogłaby się któraś zając kalendarzem ? Ja najwcześniej wrócę do gry za pół roku jak kasę ogarne .
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Po dupku bolą piersi, mnie nawet lejąca się woda urażała, takie były wrażliwe. A brałam dupka do ok 12 tc...dziewczyny fatalnie się dziś czuję-jakbym miała ciężką depresję to może być od Duphastonu i Estrofemu? Macie jakieś doświadczenia? Pomijam, że piersi mnie napieprzają o tych hormonów...
P.S. ja wszystko wytrzymam tylko żeby to "poświęcenie" zaowocowało
Tak, myślę, że lepiej zrobić betę. Choć wynik może być nieznacznie niższy, bo to jednak dwa dni wcześniej. Ale na pewno bardziej wiarygodny niż sikaniec. Sikańce mają różną czułość i czasami oszukują - w obie strony. A beta, to beta! Z całego serca życzę Ci wysokiej &&&&&wiecie co ja tak sobie myślę, że 13.08.2016r. zrobię beta hcg z krwi (chyba już nie będzie śladu po Ovitrelle-zastrzyk 29.07.2016r.), bo 15.08.2016r. gin mówiła, żeby sikańca zrobić, a ja kiepsko na takie testy reaguję (testy owulacyjne mi nie wychodziły mimo, że owu miałam). a 15.08.2016r. to święto w labo badań nie zrobię. chyba ok co?
To ja chetnie sie dopiszę do grona. Póki co, IUI planuję we wrześniu.SIERPIEŃ
08 - Vadera - usg połówkowe
11 - Anika - wizyta u gin
13 - Dream - beta hcg
Beti - transfer
Buraq - stymulacja do ivf
WRZESIEŃ
Katharina - transfer
Lumio, Kredko czekamy na Was
Są z nami:Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik, dreamscometrue