katharina203
Fanka BB :)
Zmien klinike...bo za ra kase co ram
Dziewczyny doradźcie mi co mam robić. Sprawa wygląda tak że w tym miesiącu bardzo chciałam podejść do drugiej inseminacji.W czym problem a no w tym że moja ginekolog robi monitoringi tylko we wtorki i czwartki.Cykle mam przeważnie 28-30 dniowe. I teraz tak ,Jak pojde zrobić monitoring w czwartek to będzie to 9 dzień cyklu . Ale Moja klinika w której podchodzę do inseminacji czynna jest tylko w sobotę do 14 a w niedziele wogole.A z moich obliczeń wychodzi że owulacja nastąpi koło niedzieli lub poniedziałku rano. Niestety w poniedziałek na inseminacje to będzie już 13 dzień i zostanę przyjęta dopiero popołudniu co według mnie mija sie zupełnie z moją owulacją. Nie chce przepuścić kolejnego cyklu. Bo miesiąc wcześniej miałam robioną drożność jajowodów i też ominęłam tamten cykl
Zmien klinike bo za ta kase co u nich zostawiasz powinni byc dostepni kazdego dnia...ja iui mialam w niedziele o 21...Dziewczyny doradźcie mi co mam robić. Sprawa wygląda tak że w tym miesiącu bardzo chciałam podejść do drugiej inseminacji.W czym problem a no w tym że moja ginekolog robi monitoringi tylko we wtorki i czwartki.Cykle mam przeważnie 28-30 dniowe. I teraz tak ,Jak pojde zrobić monitoring w czwartek to będzie to 9 dzień cyklu . Ale Moja klinika w której podchodzę do inseminacji czynna jest tylko w sobotę do 14 a w niedziele wogole.A z moich obliczeń wychodzi że owulacja nastąpi koło niedzieli lub poniedziałku rano. Niestety w poniedziałek na inseminacje to będzie już 13 dzień i zostanę przyjęta dopiero popołudniu co według mnie mija sie zupełnie z moją owulacją. Nie chce przepuścić kolejnego cyklu. Bo miesiąc wcześniej miałam robioną drożność jajowodów i też ominęłam tamten cykl