reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Aniko na 10 wrzesnia juz mamy bilety kupione :-)

Kasik no kupe lat:-) jak tam junior? Pewno juz kawal chlopa z niego:-)

Beti no z tym wiekiem to przegiecie!!! Nie moge pojac tych glupich przepisow!

Vadera a kto to taki bajkopisarz???

reklama
Hej dziewczyny. Jutro idę na usg w 3 dniu cyklu w ramach tych przygotowań do IUI. Dziś robiłam badania progesteronu i estradiolu (2 dzień cyklu). I trochę mnie wynik progesteronu zmartwił co o tym myślicie: estradiol 38,51 pg/ml NORMA 21-251 pg/ml. Progesteron mam 0,73 ng/ml NORMA poniżej 0,1-0,3 ng/ml. Co z tym progesteronem :(

A u mnie dupa...pecherzyki w pon mialy po 11mm...prawy nadgonil po 14mm a na lewym zostaly po 11mm...kuzwa siedze i rycze...to juz 9 dzien zastrzykow...wizyte mam w niedziele i te dwa dni mam brac jeszcze dodatkowo menopur...boje sie...i wiem ze nic z tego nie bedzie...

no właśnie Beti martwi mnie ten wynik i nie wiem o czym to świadczy... pisałam do mojej gin, ale narazie nie odpowiedziała

Kath, Dream, moim zdaniem wyniki macie ok, odpowiednie na ten etap.

Dream, ja tez mam jutro wizytę, ale Ty pewnie po poludniu?

Tak w ogole czuje ze tez sie teraz nie udalo. Apetyt mam jak przed @;/ Boje sie tego testu.
Marzen, Ty mnie do grobu doprowadzisz! Nie ma mnie chwilę na forum, a Ty co? Czy ja nie wyraźnie piszę, żeby nie myśleć w taki sposób??? Każdej doradzasz, a jak temat Ciebie dotyczy, to co wyprawiasz???!!!!! 27 już tuż tuż, wtedy będzie czas na wszystko. Zrobisz betę i będzie Ci wstyd przed Kropkiem, że w niego nie wierzyłaś.
Marzen - to nie był opieprz :) Mocno Cię tulę i razem z Tobą czekam na Twój Cud... ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kath, Dream, moim zdaniem wyniki macie ok, odpowiednie na ten etap.

Dream, ja tez mam jutro wizytę, ale Ty pewnie po poludniu?
Anika tak jutro wieczorem o 18. A Ty? Daj znac jak Ci poszło. Myślisz naprawdę ze ok ten progesteron? Czemu taki wysoki eh boję ze to nas zdyskwalifikuje w tym cyklu

Do góry