reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Marzen, taka mądra z Ciebie dziewczyna, a w jakieś objawy/nieobajwy wierzysz i ich wypatrujesz ;) przecież wie, że na tym etapie, to na dwoje babka wróżyła? i u kazdej dziewczyny inaczej? ja w zyciu bym się nie domysliła, że Kropek się zadomowił, gdyby nie to, że beta wyszła pozytywna. Głowa do góry:)

KAth, masz już wyniki?

mamusie, w czym kąpałyście swoje noworodki? jakie płyny polecacie? :)
ktos mnie tu pytał, czy na forum dla mam jestem, nieeee... jestem u was i na ivf, jakoś nie dociera do mnie ;)

Magda, M26, kopniaki są super:) taki nieopisany kontakt!

Kredko, kiedy na wakacje lecicie? i kiedy spodziewac się Ciebie w PL?
Aniko, Adaśko od początku był kąpany w Oilatum. Jak skończył 3 miesiące przeszliśmy na nivea baby. Jak miał trądzik niemowlęcy to wlewałam do wanienki krochamal (oczywiście domowej roboty), skóra robiła się jak aksamit a wypryski poznikały.
p.s. W przypadku trądziku, nie należy kąpać w niczym tłustym.
I na początku nie warto kupować mleczek, balsamów czy innych. Jak najmniej kosmetyków.
O i jeszcze mi się przypomniało - gdyby ktoś Ci doradzał parafinkę kosmetyczną - lubi uczulać.
A Hipp bardzo polecam, najmniej chemii. :)

reklama
dream, ja rano, ale u innego lekarza.
jesli lekarka nie napisze, że masz odwołac podglad, to bedzie znak, że prg jest ok ;)

Beti, Kath to Wy idziecie "łeb w łeb". Podobno w kupie raźniej... Muszę sprawdzić czy mi kciuków wystarczy, bo tak: trzymam już za Marzen, jutro za wizytę Aniki, za Magdę, Vaderę, M26, Kedkę, Lumię, stare i nowe staraczki, no to wychodzi, że za Was też potrzymam ;) &&&&&&&&&&&&&&&&
Kath, jajca jeszcze urosną, dwa dni to dużo czasu :) Dostaną wspomagacza i sruuuuu będą jak strusie :)

Beti, Kath to Wy idziecie "łeb w łeb". Podobno w kupie raźniej... Muszę sprawdzić czy mi kciuków wystarczy, bo tak: trzymam już za Marzen, jutro za wizytę Aniki, za Magdę, Vaderę, M26, Kedkę, Lumię, stare i nowe staraczki, no to wychodzi, że za Was też potrzymam ;) &&&&&&&&&&&&&&&&
Kath, jajca jeszcze urosną, dwa dni to dużo czasu :) Dostaną wspomagacza i sruuuuu będą jak strusie :)
Maja po 11mm...powinny rosnac 2mm na dzien...to i tak przez dwa dni sie nie wyrobie...

Po 2mm przy pierwszym leku, teraz masz dodatkowo drugi, więc jakby rosły po 4mm to się wyrobisz.

Dziewczyny, punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia. Optymista widzi szklankę do połowy pełną, a pesymista, do połowy pustą...

LIPIEC

22- Anika-wizyta u gin
22- Dream- wizyta
24- Katharina- podgląd
25- Beti- wizyta
27- Marzen- beta

SIERPIEŃ

18- Anika- wizyta u gin
8- Vadera- usg połówkowe
Buraq - stymulacja do ivf

Lumio, Kredko czekamy na Was:)
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać.
Są z nami:Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Katharina, mi przy in vitro też na jednym jajniku nie rosły, pod koniec ruszyły ekspresowo. A Ty masz jeszcze czas na wzrost. Na kontrolę chodzisz nie po to by później ryczeć tylko po to, by lekarz modyfikował dawki leków. USZY DO GÓRY DZIEWCZYNO!

reklama
Marzen w sumie sie moge podpiac z ta opiernicz do zuzik bo dobrze mowi!

Zuzik no gram i gram i najwiecej to az 11euro wygralam wiec zasponsorowac to moge chyba tylko nospe hehe bo na wiecej nie starczy;-)

Kath NO PANIC!!!!!! Bedziemy panikowac jak lekarz powie ze cos zle ale przeciez nic takiego nie powiedzial wiec musisz czekac a my z Toba:-)

Ostatnia edycja:
Do góry