reklama
stacy
Fanka BB :)
Magda - jeszcze raz gratuluję chłopca, we mnie też coś siedzi. Może nie zazdrość że dziewczyna jest w ciąży, tylko to jak łatwo przyszło. A czasem ktoś tego nie docenia, a we mnie sie aż gotuję. To zostaję już na zawsze, nie da się od tak wymazać.
Kredko - czas biegnie i to bardzo szybko. Pamiętam Twoją IUI, ale nic się nie martw.
Kath - nie przejmuj się tym, zobacz jak daleko jesteś, jeszcze chwila i będziemy się cieszyć z Twojej bety.
M26 - wspaniałe uczucie prawda? Można spytać chłopak czy dziewczynka?
Kredko - czas biegnie i to bardzo szybko. Pamiętam Twoją IUI, ale nic się nie martw.
Kath - nie przejmuj się tym, zobacz jak daleko jesteś, jeszcze chwila i będziemy się cieszyć z Twojej bety.
M26 - wspaniałe uczucie prawda? Można spytać chłopak czy dziewczynka?
M26
Madziu u mnie 20 tc. A spodziewam się chłopczyka.
Stacy dobrze wiem o czym piszesz. Np jak niektóre wręcz wybierają sobie miesiąc na zajście lub np w grudniu to nie chcą rodzic.. Bo przecież to wszystko takie proste :/ nawet nie chce pisać co mam wtedy w głowie, bo to aż takie brzydkie słowa.
Stacy dobrze wiem o czym piszesz. Np jak niektóre wręcz wybierają sobie miesiąc na zajście lub np w grudniu to nie chcą rodzic.. Bo przecież to wszystko takie proste :/ nawet nie chce pisać co mam wtedy w głowie, bo to aż takie brzydkie słowa.
G
gość_forum
Gość
Witam się i ja
Krew upuszczona o 11 wyniki,estradiolu i progesteronu jak bedą ok to zaczynamy stymulację
No i zapytam gina co z tą refundacją,mam cichą nadzieję że po prostu się pomylił
Życzę miłego i przepięknie słonecznego dnia
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Krew upuszczona o 11 wyniki,estradiolu i progesteronu jak bedą ok to zaczynamy stymulację
No i zapytam gina co z tą refundacją,mam cichą nadzieję że po prostu się pomylił
Życzę miłego i przepięknie słonecznego dnia
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
M26
Beti to czekamy na wyniki i czas start!
Z tego co kojarzę jesteśmy we trzy bardzo blisko: najpierw Madzia, ja i Vadera.
Z tego co kojarzę jesteśmy we trzy bardzo blisko: najpierw Madzia, ja i Vadera.
reklama
G
gość_forum
Gość
Podziel się: