reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny ale Wam fajnie z tymi brzuchami i kopniakami:-) a marzen Ty to wogole wygladasz ze nie od zastrzyku ale jakby zarodek byl cyrkowcem hehe

Kath dasz rade a potem im wszystkim utrzesz nosa!!!

reklama
Magda - jeszcze raz gratuluję chłopca, we mnie też coś siedzi. Może nie zazdrość że dziewczyna jest w ciąży, tylko to jak łatwo przyszło. A czasem ktoś tego nie docenia, a we mnie sie aż gotuję. To zostaję już na zawsze, nie da się od tak wymazać.

Kredko - czas biegnie i to bardzo szybko. Pamiętam Twoją IUI, ale nic się nie martw.

Kath - nie przejmuj się tym, zobacz jak daleko jesteś, jeszcze chwila i będziemy się cieszyć z Twojej bety.

M26 - wspaniałe uczucie prawda? Można spytać chłopak czy dziewczynka?

Dokładnie dużo pozytywnej energii dla Ciebie i też czekam na informacje ;) Ja jestem przed pierwszą wizytą i mam nadzieję, że będzie u nas możliwa inseminacja, a jak nie to in vitro ;) Byle do przodu i byle dzidzia była :)

Madziu u mnie 20 tc. A spodziewam się chłopczyka.

Stacy dobrze wiem o czym piszesz. Np jak niektóre wręcz wybierają sobie miesiąc na zajście lub np w grudniu to nie chcą rodzic.. Bo przecież to wszystko takie proste :/ nawet nie chce pisać co mam wtedy w głowie, bo to aż takie brzydkie słowa.

M26 to my w tym samym terminie będziemy rodzić

Kath za podglądanko &&&

udanego dnia, mam nadzieję że świeci Wam takie śliczne słońce jak u mnie

Witam się i ja :)
Krew upuszczona o 11 wyniki,estradiolu i progesteronu jak bedą ok to zaczynamy stymulację :)
No i zapytam gina co z tą refundacją,mam cichą nadzieję że po prostu się pomylił :)
Życzę miłego i przepięknie słonecznego dnia :)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry