reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
marzen - już wczoraj o tym myślałam :-) :) ja pierwszą betę po transferze robiłam 27 lipca. :tak: to nie może być zbieg okoliczności. Zaciskam kciuki :)
A ja razem z Toba moja pierwsza i ostatnia:-( tak mi sie jakos przypomnialo... jeju to juz rok mija od mojej ostatniej iui... masakra! Rok w d....

reklama
Kredus ruszycie jesienią to nawet się nie obejrzysz aż w ciąży będziesz :)
U mnie im bliżej bety tym coraz bardziej mieszane uczucia. Jeśli się nie uda to klapa po całości :/ już nie mam skąd kasy wyczarować .

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kredus :*
1469004342518.jpg
a taki sladzik po wczorajszym zastrzyku został

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469004342518.jpg
    1469004342518.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 418
Ło matko Marzen ja myślałam, że mam wrażliwe żyły i mięśnie, ale Ty mnie bijesz na głowę... Takie poświęcenie musi być nagrodzone.

MiMeMi: Ja tak, mój małż się nie zgadza. Boi się zmiany. Póki co jesteśmy na etapie wywiadu, gdzie on jeszcze pacuje, żeby placówkę zmienić, bo to placówka ma takie ceny:/ Napisałam do drugiej maila , ale mnie olali. Muszę się zmobilizować i zadzwonić.

LIPIEC

21- Katharina - podgląd
22- Anika-wizyta u gin
27- Marzen- beta

SIERPIEŃ

18- Anika- wizyta u gin
8- Vadera- usg połówkowe
Beti- stymulacja do ivf
Buraq - stymulacja do ivf
Lumio, Kredko czekamy na Was :)

Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać.
Są z nami:Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzikattachFull763385

marzen no siniaczek piękny. też takie miałam, ale cóż... nic nie ma znaczenia.

vadera rozumiem obawy Twojego męża. też takie mieliśmy. a powiedz czy u tego lekarza który teraz was prowadzi będziesz rodziła?

lumia trudno mi coś napisać mądrego. ściskam i życzę żeby jednak wszystko się między wami dobrze poukładało

ja byłam dziś na II prenatalnych chłopiec potwierdził że jest chłopcem ukazując dwie kulki i armatkę. zdrowy, waży 466g i z pomiarów 3 dni starszy.

reklama
Do góry