reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Buraq no mój mąż ma tysiąc pomysłów na minute i przekonanie, że "sucha" wiedza" starczy :) Jednak ja wolałabym żeby właśnie ten patent sobie zrobił hehe.

Vadera najważniejsze, że w porządku :) Uparciuch z tego Waszego Malucha he he :) No, ale musi pokazać kto tu rządzi :)

Aniko Twój suwaczek leci do przodu jak szalony....szok :)

reklama
Vadera, dziewczyny dobrze radzą, szukaj kogoś kompetentnego bliżej. Bo wyprawka to spory wydatek, a jak się urodzi to co rusz znajdziesz coś "co się przyda" i nie oprzesz się pokusie zakupu :D
Co by nie było, oby urodziło się zdrowe. A teraz jest taki wybór kolorów, że odchodzi się już od dwóch dominujących - różowego i niebieskiego ;)
Ja, wiedząc, że będzie synuś miałam hopsia na punkcie zielonego (w głowie siedziała myśl, że przyda się dla drugiego dziecia), a i tak wyszły wszystkie kolory tęczy w garderobie. I zdarza się, że Adaśko paraduje w różowych półśpioszkach (bo mają takie ładne kotki na stópkach), albo w koszulce z falbankami na rękawkach :D:D . Zdjęć mu wtedy nie robię, żeby mnie nie oskalpował jak dorośnie :D

Marzen przywołuję Cię do porządku! Skoro powiedzieli ze zadzwonią po 14 albo jutro, nie mozesz tracić nadziei o 14:10!!! Sciskam Cie mocno, nie denerwuj się:) czekamy...

btw a Ty moglabys zadzwonic czy musisz czekac? bo tak sobie pomyslalam, ze moze to by bylo lepsze dla Twoich nerwów....

Vadera, myślę, że to dobry pomysł. Poszukaj kogoś bliżej i tańszej opcji. Pieniądze wydasz na wyprawkę ;) tak, jak Magda pisze, jesteś już w 17tc, więc w miarę bezpiecznej, zatem to dobry moment, by się przenieść:)

Buraq, ale optymizm od Ciebie bije:) super masz tego meżą zaklinacza! wiem, ze będziecie mieć udane wakacje:))

Kath, głowa do góry! przecież ciagle nie moze być zle! co do podziałki - druga kreska - pierwsza, to mniej, druga wiecej, ale to lepiej i na wizycie kontrolnej wez pena i pokaz lekarzowi, co i jak ;)
Dzieki za podpowiedz co do kreski :)

reklama
Do góry