reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Marzen trzymam kciuki za dalszy podział:tak: Nie czytaj głupot na internecie, najlepiej porozmawiaj z lekarzem, on zapewne Ci wszystko wyjaśni, ewentualnie zaleci dalsze badania. Nic się nie martw na zapas.

reklama
Marzen ugotuj jeszcze jeden obiad albo na caly tydzien od tazu i przestan szukac w necie!! Bedzie dobrze:-*

A mi dzisiaj sie przykro zrobilo i az mi gul w zoladku skoczyl:-( rozmawialam z mama i mowi mi ze moja kolezanke z liceum spotkala itd ze gadaly i ta jej mowi cos tam o jej dzieciach i pyta mamy co ja mam .... no to mama ze nic i ze nie mam dzieci. Na co ona a to czemu nie chca... mama wywinela sie ze ona nie wie itd. Ale wiecie jak mi sie przykro zrobilo:-(
Ogolnie mam takie wrazenie ze zaczynam godzic sie z faktem ze nigdy nie bede miala.....

Kredus Ty to sie ludzmi nie przejmuj. Takie pytania sa nie na miejscu. Zaczniecie na jesien z ivf i na lato bedzie dzidzius. A ludziom to sie nie dogodzi najpierw czemu dzieci nie maja, pozniej kiedy drugie, a jak jest dwoje to pewnie 500+ biora, a jak sie trafi trojka dzieci to powiedza ze nic nie robia oprocz dzieci.

Ostatnia edycja:
LIPIEC

14- Vadera -usg
15- Marzen- wizyta
18- Katharina - podgląd
22- Anika-wizyta u gin

SIERPIEŃ

18- Anika- wizyta u gin
Beti- stymulacja do ivf
Buraq - stymulacja do ivf

Lumio, Kredko czekamy na Was :)
Kobietki jeśli w kalendarzu nie ma ujętych Waszych wizyt to dajcie znać.

Są z nami:Buraq, Beti, MagdaM33, anika11, nouvelle, Pyreczka, Lazurytka, Kamisia871, lumia, marzen88, ewikewik, vadera, Katharina203, kredka82, magnolia34, M26, stacy, niebajka, zuzik85:)

Wchodzę na forum, czytam...i mam ochotę marzen trzepnąć Cię w ucho!!!!:D
Myślałam, że tylko ja jestem taka niecierpliwa...
Kochana, wszystko ładnie się dzieje. Do zapłodnienia doszło, teraz czekaj spokojnie na kolejne informacje.
Masz tu od nas takie wsparcie, że nie może być źle. Popatrz ile ludziów Ci kibicuje i ściska kciuki. A to, że jednej komóreczce coś się tam zatopowało, czy atypowało, to nic! Pewnie miała alergię na armię Twojego emka. Reszta będzie cud malinka! O!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, żeby nie było, że nie ściskam! :)

Marzen :-* no widzisz znalazlam Ci zajecie - pocieszanie mnie:p

Kamisiu a z kefirkiem to historia taka ze dostalam od kolezanki bakterie i zalewam mlekiem i codziennie z tego rosnie mi kefirek i codziennie odcedzam i tak w kolko. Ona te bakterie dostala w sklepie ze zdrowa zywnoscia

reklama
Madziu jak się coś ruszy to możliwy transfer, bo w sobotę maja wolne podobno. Sama nie wiem trochę jestem skołowana tym wszystkim. Jutro po 9 będę wiedzieć jak się sprawy maja.

Do góry