reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za wszystkie! Za jajka Marzen, stymulację Beti i Kath, za brzuszki i maluszki:) Wyjezdzamy na 2 tygodnie na urlop, nadrobię jak wrócimy, mam nadzieję że będą czekać same pomyślne wieści! A my porobimy dzieci na łódce na Mazurach i na plaży nad morzem ;) w tych okolicznościach przyrody jeszcze nie próbowaliśmy :D TZ jest pełen nadziei, że uda mu się zaoszczędzić i da radę jeszcze w tym miesiącu strzelić naturalnego gola :D :D :D Nie mówię nie! Niech próbuje :D A ja już swoje wiem ;)
Ściskam!

Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za wszystkie! Za jajka Marzen, stymulację Beti i Kath, za brzuszki i maluszki:) Wyjezdzamy na 2 tygodnie na urlop, nadrobię jak wrócimy, mam nadzieję że będą czekać same pomyślne wieści! A my porobimy dzieci na łódce na Mazurach i na plaży nad morzem ;) w tych okolicznościach przyrody jeszcze nie próbowaliśmy :D TZ jest pełen nadziei, że uda mu się zaoszczędzić i da radę jeszcze w tym miesiącu strzelić naturalnego gola :D :D :D Nie mówię nie! Niech próbuje :D A ja już swoje wiem ;)
Ściskam!
Buraq owocnego urlopu! Wracajcie szczęśliwie we trójkę :)

Buraq: &&& za powrót trójcy! :)

A my kwitniemy. Opóźnienie minimum 40 minut:/ I decyzja o zmianie (z bólem) jednak, może nie tyle samego lekarza co kliniki. Zamiast obniżyć ceny żeby zachęcać ludzi (po zakończeniu dofinansowania do ivf spadek wizyt o minimum 70%) to oni podnieśli:/ Wolę jednak zatrzymać kasę na ww i końcówkę ciąży. Póki co rośniemy idealnie więc wizyty co 2 tyg. (Łącznie z badaniami wyjdzie jakieś 400 zł za jedną:( ) chyba są bez sensu? Chętnie poczytam co wy doradzacie?

Kath no dobrze, że ruszasz !! Teraz mimo wszystko przestaw się na troszkę optymistyczne myślenie, napewno nie zaszkodzi, a jedynie może pomóc :) teraz czekamy na poniedziałkowe wieści :)

Vadera,no to czekam z niecierpliwością jak wieści z brzuszka :) Kurde jak na moje to te wizyty co 2 tygodnie są częste...ja mimo naszej sytuacji z ciążą normalnie chodziłam co 4 tygodnie, wiadomo jak miałam jakieś wątpliwości to miałam przyjechać. Wydaje mi się, że zmiana lekarza, kliniki na coś tańszego nie zaszkodzi ani Tobie, ani Maleństwu, a jednak kasa jeszcze się przyda....szukaj Kochana może innego miejsca.

Kredko świecisz w nocy :p lol - ja też tak chcę hehe :p Napisz coś więcej o tym kefirku, co i jak ? :)

Buraq udanego urlopu i odpoczynku dla umysłu i ciała, no i dużo aktywności :D (Nadzieja umiera ostatnia ;) ) Macie Coś sprawdzonego na Mazurach bo my też chcemy chyba w tym roku ?

Buraq udanego urlopu...duzo odpoczywaj...
Kamisiu wiem ze powinnam byc pelna optymizmu...i w glebi duszy jestem...ale szybko sie smuce...u gin wczoraj choc bylo wszystko ok to mowilam przez lzy...boje sie

Kath chyba dobrze wiesz, że musisz się ogarnąć i włączyć ten optymizm, nikt nie oczekuje od Ciebie, żebyś już teraz skakała z radości. Jednak taki optymizm z dystansem się przyda i tego właśnie Ci życzę !!!! Bo co to za frajda walczyć o to małe serduszko z negatywnymi emocjami ? ;)

reklama
Do góry