reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za wszystkie! Za jajka Marzen, stymulację Beti i Kath, za brzuszki i maluszki:) Wyjezdzamy na 2 tygodnie na urlop, nadrobię jak wrócimy, mam nadzieję że będą czekać same pomyślne wieści! A my porobimy dzieci na łódce na Mazurach i na plaży nad morzem ;) w tych okolicznościach przyrody jeszcze nie próbowaliśmy :D TZ jest pełen nadziei, że uda mu się zaoszczędzić i da radę jeszcze w tym miesiącu strzelić naturalnego gola :D :D :D Nie mówię nie! Niech próbuje :D A ja już swoje wiem ;)
Ściskam!

Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za wszystkie! Za jajka Marzen, stymulację Beti i Kath, za brzuszki i maluszki:) Wyjezdzamy na 2 tygodnie na urlop, nadrobię jak wrócimy, mam nadzieję że będą czekać same pomyślne wieści! A my porobimy dzieci na łódce na Mazurach i na plaży nad morzem ;) w tych okolicznościach przyrody jeszcze nie próbowaliśmy :D TZ jest pełen nadziei, że uda mu się zaoszczędzić i da radę jeszcze w tym miesiącu strzelić naturalnego gola :D :D :D Nie mówię nie! Niech próbuje :D A ja już swoje wiem ;)
Ściskam!
Buraq owocnego urlopu! Wracajcie szczęśliwie we trójkę :)

Buraq: &&& za powrót trójcy! :)

A my kwitniemy. Opóźnienie minimum 40 minut:/ I decyzja o zmianie (z bólem) jednak, może nie tyle samego lekarza co kliniki. Zamiast obniżyć ceny żeby zachęcać ludzi (po zakończeniu dofinansowania do ivf spadek wizyt o minimum 70%) to oni podnieśli:/ Wolę jednak zatrzymać kasę na ww i końcówkę ciąży. Póki co rośniemy idealnie więc wizyty co 2 tyg. (Łącznie z badaniami wyjdzie jakieś 400 zł za jedną:( ) chyba są bez sensu? Chętnie poczytam co wy doradzacie?

Kath no dobrze, że ruszasz !! Teraz mimo wszystko przestaw się na troszkę optymistyczne myślenie, napewno nie zaszkodzi, a jedynie może pomóc :) teraz czekamy na poniedziałkowe wieści :)

Vadera,no to czekam z niecierpliwością jak wieści z brzuszka :) Kurde jak na moje to te wizyty co 2 tygodnie są częste...ja mimo naszej sytuacji z ciążą normalnie chodziłam co 4 tygodnie, wiadomo jak miałam jakieś wątpliwości to miałam przyjechać. Wydaje mi się, że zmiana lekarza, kliniki na coś tańszego nie zaszkodzi ani Tobie, ani Maleństwu, a jednak kasa jeszcze się przyda....szukaj Kochana może innego miejsca.

Kredko świecisz w nocy :p lol - ja też tak chcę hehe :p Napisz coś więcej o tym kefirku, co i jak ? :)

Buraq udanego urlopu i odpoczynku dla umysłu i ciała, no i dużo aktywności :D (Nadzieja umiera ostatnia ;) ) Macie Coś sprawdzonego na Mazurach bo my też chcemy chyba w tym roku ?

Buraq udanego urlopu...duzo odpoczywaj...
Kamisiu wiem ze powinnam byc pelna optymizmu...i w glebi duszy jestem...ale szybko sie smuce...u gin wczoraj choc bylo wszystko ok to mowilam przez lzy...boje sie

Kath chyba dobrze wiesz, że musisz się ogarnąć i włączyć ten optymizm, nikt nie oczekuje od Ciebie, żebyś już teraz skakała z radości. Jednak taki optymizm z dystansem się przyda i tego właśnie Ci życzę !!!! Bo co to za frajda walczyć o to małe serduszko z negatywnymi emocjami ? ;)

reklama
Do góry